Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024, 2:57:36 πμ
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2007 09:26

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΠΟΝΤΟΗΡΑΚΛΕΙΑ 5-0 . «Ξέσπασε» ο Αλέξανδρος

Στο γήπεδο του Κοιλαδίου, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, η τυπικά γηπεδούχος ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς έφτασε σε μία άνετη επικράτηση επί της Ποντοηράκλειας χωρίς μάλιστα να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα με το επιβλητικό 5-0.
Η πρώτη φάση χάθηκε για τον Αλέξανδρο όταν ο Αποστολίδης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον τερματοφύλακα Ανδρεανίδη της Ποντοηράκλειας. Η μοναδική ευκαιρία του αγώνα για τον Κεραυνό ήταν στο 22ο όταν ο Ν.Κοσμίδης μετά από εντυπωσιακή κούρσα βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα του Αλέξανδρου και αντί να πλασάρει προσπάθησε να πασάρει στον επερχόμενο Χ. Κοσμίδη χωρίς ωστόσο να κάνει σωστή πασά με αποτέλεσμα να χαθεί τεράστια ευκαιρία. Από εκείνο το σημείο και μετά υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Αλέξανδρος.
Στο 28ο ο Γιαξής με ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη το γήπεδο έμοιαζε κατηφορικό και οι γηπεδούχοι στο 55ο λεπτό μετά από όμορφη συνεργασία Αποστολίδη-Γιαξή, ο τελευταίος έκανε  το 2-0. Στο 67ο ο Γιαξής επιχείρησε σουτ και η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι της Ποντοηράκλειας και στην επαναφορά ο Αποστολίδης έκανε το 3-0. Στο 73ο ο Δημητριάδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-0 για να έρθει και πάλι ο Δημητριάδης στο 80ο  να κάνει το 5-0 με σουτ έξω από την περιοχή. Ήταν μία καθαρή και πέρα για πέρα δίκαιη νίκη για τον Αλέξανδρο ο οποίος μάλιστα έχασε και πολλές ευκαιρίες να μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ, βρήκε όμως απέναντι της τον Ανδρεανίδη ο οποίος μαζί με τον Ρουντασίδη ήταν οι μοναδικοί που ξεχώρισαν από την Ποντοηράκλεια.
Διαιτητής ήταν ο κ. Μ. Τσιτσόλκο
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Γ. Χαμονικόλας, Κ. Κουσίδης, Ι. Τσιτσεκίδης, Π. Γιάξης, Χ. Δημητριάδης, Ν. Γκεληνός (Κ.Ψωμιάδης), Σ. Μετεντζίδης, Κ.Σαρηγιαννίδης, Θ. Νοβρατίδης (46’ Ι. Αντωνιάδης), Α. Αποστολίδης, Χ. Καρατζάς (76’ Α. Ιωαννίδης).
ΠΟΝΤΟΗΡΑΚΛΕΙΑ: Φ. Ανδρεάδης, Π. Γαρελλάς (46’ Ι. Χαρτοματσίδης), Κ. Σιδηρόπουλος, Α. Ρουντασίδης, Χ. Σιδηρόπουλος, Ν. Κιουρτσίδης, Χ. Καζαντζίδης, Ζ. Κεφαλας (68’Α. Γκιώνη), Χ. Κοσμίδης, Π. Μουρατίδης.