Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 5:02:48 μμ
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 20:09

Αμεση η αντίδραση για τα άρρωστα σκυλιά

Αμεση ήταν η αντίδραση της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, Βούλας Ποζίδου, στο θέμα που ανέδειξαν οι εφημερίδες μας, με το ρεπορτάζ του δικηγόρου Θεόδωρου Παυλίδη, όσον αφορά τα άρρωστα σκυλιά που περιφέρονταν επί μήνες στον αυλόγυρο του σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος.
Η κ. Ποζίδου με την πρώτη δημοσίευση του άρθρου, στην ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς, επικοινώνησε με τον κτηνίατρο Αναστάσιο Κουμαρτζή, ο οποίος έχει σύμβαση με το δήμο Κιλκίς για την φροντίδα των αδέσποτων σκύλων και του ζήτησε την άμεση περισυλλογή των άρρωστων σκύλων και τη θεραπεία τους.
Ο κ. Κουμαρτζής περιμάζεψε τα δυο δύστυχα σκυλιά από τον αύλειο χώρο του σούπερ μάρκετ και προχώρησε στον εμβολιασμό και τη θεραπεία των ασθενειών τους, κρατώντας τα στο ιατρείο του μέχρι την αποθεραπεία τους.
«Η αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων είναι θέμα παιδείας και πολιτισμού. Σας ευχαριστούμε τον κ. Παυλίδη και την εφημερίδα για την επισήμανση, που μας βοήθησε να δώσουμε λύση και να φροντίσουμε τα αδέσποτα», τόνισε στην εφημερίδα μας η κ. Ποζίδου.