Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 2:41:56 μμ
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 09:34

Ανθρωπιστική Βοήθεια από τον Δήμο Παιονίας προς τη Θεσσαλία

 Τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή της Θεσσαλίας σε συνδυασμό με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και τις ανάγκες που προέκυψαν,  δεν άφησαν ασυγκίνητους τους πολίτες του Δήμου μας, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας  του Δήμου μας για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας. Συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ειδών υγιεινής,  νερών και κλινοσκεπασμάτων  και έγινε  ο απαραίτητος διαχωρισμός και η κιβωτοποίησή τους.

    Η μεταφορά των προϊόντων  έγινε αφιλοκερδώς  σε δυο φάσεις. Από την μεταφορική εταιρεία Νικολάκης Χρήστος (ΚΟΥΦΑΛΙΩΤΕΣ) από την Αξιούπολη έως τη Θεσσαλονίκη και από την εταιρεία Αφοι Ντελόπουλοι από τη Θεσσαλονίκη έως τον τελικό προορισμό,  το Δήμο Παλαμά στην Καρδίτσα.

    Ευχαριστούμε τους πολίτες, που στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια (μεμονωμένα ή  μέσω Συλλόγων ή μέσω Κοινοτήτων) και πρόσφεραν από το υστέρημά τους δείχνοντας την αλληλεγγύη τους.

    Ευχαριστούμε το προσωπικό του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και τους υπαλλήλους της  Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου μας για την βοήθεια.   

Επιπλέον, ευχαριστούμε το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παιονίας,  το Διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές του ΓΕΛ Αξιούπολης, τις Κοινότητες Πολυπέτρου, Αξιοχωρίου  και  Ρυζίων,  τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο « ΔΙΓΕΝΗΣ» της Ποντοηράκλειας ,τους κατοίκους της Κοινότητας Καστανεών και τον Πολιτιστικό  Σύλλογο Καστανέων Δήμου Κιλκίς και  την Κάβα του Κουγιουμτζόγλου Νικόλαου-Αξιούπολη,  για τη διάθεση του κλαρκ που χρησιμοποιήθηκε για την φόρτωση των προϊόντων.

Δήμος Παιονίας