Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024, 6:02:01 μμ
Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2008 13:36

Από τον «Αλέξανδρο» σε μεγάλες ομάδες

Έκλεισε για την Ακαδημία «Αλέξανδρος» Κιλκίς η μεταγραφική περίοδος 2008-09 με μεγάλες μεταγραφές παικτών της προς πολλές ομάδες της Βορείου Ελλάδος.
Όπως πρόπερσι και πέρσι η Ακαδημία με τις μεταγραφές των Ντουντούκη Κων/νου και Παναγιωτίδη Χρήστου, έτσι και φέτος πέντε ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδος και ένας της β’ ομάδος της (ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΙΛΚΙΣ) πήραν την πρώτη τους μεγάλη ποδοσφαιρική ώθηση από την Ακαδημία προς ομάδες Α΄ Εθνικής και Β’ Εθνικής και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, μεταγράφηκαν οι αθλητές της ανδρικής ομάδας (μέχρι 19 ετών) Γιαξής Παναγιώτης (1990) στη β’ ομάδα του ΑΡΗ Θεσ/νικης, Μετεντζίδης Σπύρος στη β’ ομάδα του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, Κωτσαρής Κων/νος (1990) στη β’ ομάδα της Βέροιας και Αποστολίδης Αχιλλέας (1990) στην ομάδα του Βορρά Αμπελοκήπων (Α1 Θεσ/νίκης) και ο Κουσίδης Κων/νος στο ΠΑΪΚΟ Γουμένισσας (Δ’ Εθνική). Επίσης, ο ποδοσφαιριστής των ΕΛΠΙΔΩΝ Τριανταφυλλίδης Νίκος μεταγράφει στη Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ.

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Μετά την προώθηση και μεταγραφή όλων των παραπάνω ποδοσφαιριστών η Ακαδημία θα προχωρήσει σε νέα "ανανέωση" του ποδοσφαιρικού δυναμικού της με κύριο στόχο και πάλι την επόμενη μεταγραφική περίοδο, σε συνεργασία με τον συνεργάτη "μάνατζερ" του ποδοσφαιρικού της τμήματος να δώσει την ευκαιρία και σ’ άλλους αθλητές της για το μεγάλο άλμα στην καριέρα τους.
Έτσι πέρα από τη συμμετοχή ενός καταξιωμένου ώριμα ποδοσφαιρικά παίκτη που θα συνεργαστεί και του χρόνου του Ζάκη Δημητριάδη , η ομάδα θα αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία του νομού και πάλι με παίκτες 15-16-17 ετών με κύριο στόχο τη συμμετοχή της του χρόνου στην Α1 κατηγορία του νομού.
Η ομάδα θα καλύψει τα κενά που άφησαν οι παίκτες που μεταγράφησαν με την προώθηση νεαρών ικανών παικτών της β’ ομάδας της (ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΙΛΚΙΣ) γεννηθέντες το 1993.
Οι γεννηθέντες το 1994 θα καλύψουν το κενό που θα αφήσουν οι προηγούμενοι προωθούμενοι από το παιδικό τμήμα στις ΕΛΠΙΔΕΣ.
Επίσης η ανδρική ομάδα ενισχύθηκε την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με το 17χρονο ταλαντούχο παίκτη της ΔΟΞΑΣ Καμπάνη Αϊβαζίδη Κυριάκου που αγωνίζεται στη θέση του φορ.
Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα τμήματα της Ακαδημίας θα αρχίσουν την 1η Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα .
Περισσότερα νέα στο επίσημο web site της Ακαδημίας www.alexandroskilkisfc.gr.