Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020, 4:11:05 μμ
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 23:20

Αρνητικά τα δείγματα των παιδιών της 85χρονης που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ

Συντάκτης:

Αρνητικά βγήκαν τα δείγματα και των δυο παιδιών της 85χρονης που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό την περασμένη Τρίτη και νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Όπως είχε γράψει το eidisis.gr, η 85χρονη -από μικρό οικισμό που βρίσκεται βόρεια του Κιλκίς- μετέβη η ίδια στο νοσοκομείο Κιλκίς την περασμένη Δευτέρα έχοντας τα συμπτώματα και το βράδυ της Τρίτης επιβεβαιώθηκε ως το νέο κρούσμα κορονοϊού στο νομό Κιλκίς.

 

Αμέσως απομονώθηκε στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο και στάλθηκε το δείγμα της για εξέταση στη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα ενημερώθηκαν η κόρη και ο γιος της για να δώσουν δείγμα στα πλαίσια της απαραίτητη ιχνηλάτηση των επαφών της ηλικιωμένης, σύμφωνα με τις οδηγίες και του ΕΟΔΥ.

Το πρωί της Πέμπτης ενημερώθηκε το νοσοκομείο Κιλκίς πως το δείγμα της κόρης της 85χρονης, που είχε δώσει πρώτη δείγμα, βγήκε αρνητικό και το βράδυ της ίδιας ημέρας έγινε ενημέρωση πως και το δείγμα του γιου -που είχε έρθει από τη Σουηδία- βγήκε αρνητικό.