Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 10:09:37 πμ
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2008 06:22

Β. ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ: Αφήνουμε πίσω τη μιζέρια τους

 Φυγή και μιζέρια, άγνοια των προβλημάτων και συκοφαντική διάθεση αποδίδει στους νομαρχιακούς συμβούλους του συνδυασμού Συμπιλίδη ο κυβερνών συνδυασμός του νομάρχης Ευάγγελου Μπαλάσκα.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
«Επ’ ευκαιρία και σε απάντηση της επιστολής που απέστειλε προς τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ για να δικαιολογήσει την απουσία των συμβούλων της από την κρίσιμη Συνεδρίαση του εν λόγω οργάνου που έλαβε χώρα την 12/02/2008 δηλώνουμε τα ακόλουθα:
Κατά την κρίσιμη χθεσινή συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου συζητήθηκε μεταξύ άλλων η έγκριση του τεχνικού προγράμματος των έργων της Ν.Α. για το έτος 2008. Έργα σημαντικά για την ανάπτυξη του νομού μας, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και θα αποδείξουν για μια ακόμη φορά την συνέπεια του συνδυασμού μας στην εφαρμογή των προεκλογικών μας δεσμεύσεων.
Μακριά από λαϊκισμούς και δημαγωγικές μεθόδους αλλάζουμε την εικόνα του νομού, όπως άλλωστε αυτή είναι η υποχρέωση μας απέναντι στους συμπολίτες μας, που μας τίμησαν ξεκάθαρα  με την εμπιστοσύνη τους κατά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση.
Δυστυχώς κάποιοι προτίμησαν την φυγή, την απαξίωση των θεσμοθετημένων οργάνων και εν τέλει την αδιαφορία απέναντι στο επιτακτικό αίτημα των συμπολιτών μας για την κατασκευή έργων που συμβάλλουν τα μέγιστα στην  ανάπτυξη του τόπου μας. Φαίνεται ότι δεν έχουν επαφή με τα προβλήματα του ανθρώπων, εμμένουν σε συκοφαντικές κατηγορίες και εν τέλει αποδεικνύουν την καιροσκοπική πολιτική πρακτική τους.
Αφήνουμε λοιπόν πίσω μας τη μιζέρια και την αδιαφορία κάποιων απέναντι στα προβλήματα των πολιτών, στους οποίους και σας παραπέμπουμε κύριοι της μείζονος αντιπολίτευσης για να σας κρίνουν. Άλλωστε το έκαναν πρόσφατα με την ψήφο τους και να είστε σίγουροι ότι θα το επαναλάβουν και στο μέλλον».