Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 9:47:03 πμ
Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2007 07:10

Δένει στα φιλικά ο Κιλκισιακός

Συνεχίζοντας τα φιλικά προετοιμασίας του ο Κιλκισιακός την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετώπισε την Τετάρτη 29 Αυγούστου εκτός έδρας την ομάδα της Νίκης Πολυγύρου Χαλκιδικής (αποτέλεσμα 2-2) και την Πέμπτη 30 Αυγούστου στο Κιλκίς το Πάικο Γουμένισσας (αποτέλεσμα 1-0 υπερ της ομάδας μας).

Κιλκίς με
Πάικο Γουμένισσας
Σε ένα πολύ δυνατό και σε πολλές περιπτώσεις σκληρό παιχνίδι η ομάδα του Κιλκισιακού νίκησε με 1-0 το Πάικο Γουμένισσας στο γήπεδο του Κιλκίς.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τις δύο ομάδες ιδιαιτέρως ορεξάτες αλλά συγχρόνως φλύαρες στο χώρο του κέντρου. Οι αντεπιθέσεις ήταν το κυρίαρχο σημείο του αγώνα ωστόσο τα μαρκαρίσματα και των δύο ομάδων δεν άφησαν περιθώρια για κάτι καλό. Αρκέστηκαν δε σε λίγες φάσεις οι οποίες δεν είχαν κάτι το ανησυχιτικό για τους δύο τερματοφύλακες.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν επιφύλαξε καλύτερο θέαμα ωστόσο ο Κιλκισιακός έχασε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες αλλά το ίδιο και η φιλοξενούμενη ομάδα. Το ματς έφτασε στο 80’ οπότε ο νεαρός Ιωαννίδης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Ελευθεριάδης γράφοντας το τελικό 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Κιλκισιακός θα μπορούσε σε τετ α τετ ΤΟΥ Φραγκαλή με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να σημειώσει και δεύτερο τέρμα αλλά ο παίκτης δεν ευστόχησε.

Χαλκιδική με
Νίκη Πολυγύρου
Σε έναν καλό αγώνα ο Κιλκισιακός παρότι φιλοξενούμενος μπήκε πολύ δυνατός και έδειξε για δεκαπέντε λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και σε όλη τη διάρκεια της επανάληψης ότι διαθέτει ένα σύνολο αξιόμαχο και ικανό να παίξει ποδόσφαιρο που θα ικανοποιεί το φίλαθλο κόσμο.
Το τελικό αποτέλεσμα 2-2 είναι δίκαιο και για τις δύο ομάδες. Τα τέρματα σημείωσαν οι Νατσιός και Σαβελίδης.

Θεσσαλονίκη
με Ηρακλή
Αμπελοκήπων
Ακόμη ένα παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε ο Κιλκισιακός εκτός έδρας. Αντίπαλός του αυτή τη φορά η ομάδα του Ηρακλή Αμπελοκήπων την οποία νίκησε με σκορ 1-2. Τα γκόλ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Κράβαρης και Μαρτιναίος.