Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023, 8:56:11 πμ
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2008 05:59

Διακρίσεις από τους μικρούς

 Θαυμάσια ήταν η αγωνιστική παρουσία των μικρών αθλητών και αθλητριών του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς που συμμετείχαν στην ημερίδα κλειστού στίβου που έγινε στο κλειστό των Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και σ' αυτήν πήραν μέρος περισσότεροι από πεντακόσιοι μικροί αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών Παμπαίδων – Παγκορασίδων και Μίνι από όλα τα σωματεία της Μακεδονίας.
Στην κατηγορία των Μίνι Παγκορασίδων η εντεκάχρονη Σπυριδούλα Μηναρετζή απέδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να εξελιχθεί σε μια πολύ υψηλού επιπέδου αθλήτρια των σπριντ στα επόμενα χρόνια, κατακτώντας την 1η θέση στα 50 μ με επίδοση 7''6 σε έναν αγώνα με πολύ υψηλό επίπεδο συναγωνισμού αφού που πήραν μέρος περισσότερες από πενήντα αθλήτριες! Στην ίδια κούρσα θαυμάσιες εντυπώσεις άφησε και η εννιάχρονη Ελένη Κωνσταντινίδου που κατατάχτηκε 13η με χρόνο 8''6 , αλλά ήταν πρώτη μεταξύ των αθλητριών της ηλικίας της.
Στην κατηγορία των Παμπαίδων Β' ο  δωδεκάχρονος Δημήτρης Βογιατζής πήρε την 3η θέση στον δρόμο των 60 μ με 8''6 (πρώτος στην ηλικία του) αποδεικνύοντας, για μία ακόμη φορά, πως ο μικρός αθλητής της Όλγας Βέλκου βαδίζει σταθερά στα βήματα των Πανελληνιονικών σπρίντερ του συλλόγου που σαρώνουν στις μεγαλύτερες κατηγορίες τα τελευταία χρόνια.
Στα υπόλοιπα αγωνίσματα διακρίθηκαν στην κατηγορία Παγκορασίδων Α' η Δήμητρα Αραμπατζή 4η στα 60 μ με 8''4, στην κατηγορία Παγκορασίδων Β' 4η η Ευαγγελία Ευθυμίου στα 60 μ με εμπόδια με 11''2 και 5η στο ίδιο αγώνισμα η Βαλεντίνη Φωτοπούλου με 11''6 , στο άλμα σε ύψος 4η η Φανή Κουρτίδου με 1,25 και στα 60μ 6η η   Βαλεντίνη Φωτοπούλου με 8''8.