Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 2:57:40 μμ
Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2008 07:09

Διημερίδα για τη συνεργασία Ελλάδας και ΠΓΔΜ

Στα πλαίσια του έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ», το οποίο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα INTERREG ΙΙΙ Α / CARDS ΕΛΛΑΔΑ – ΠΓΔΜ, «Ενίσχυση Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων για την προώθηση της διασυνοριακής συνεργασίας», το Επιμελητήριο Κιλκίς διοργανώνει Διημερίδα στο Κιλκίς για την ενημέρωση και την προώθηση της συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και ΠΓΔΜ.


Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου θα διοργανωθεί Εσπερίδα στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου, με παρουσίαση της μελέτης, του έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» και του αναβαθμισμένου Portal του Επιμελητηρίου Κιλκίς.
Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ Β. Σεργιαννίδη και επίσκεψη στη ΒΙΠΕ Κιλκίς και σε επιχειρήσεις.
Μέσα από τη Διημερίδα θα γίνει διάχυση των προτάσεων και των αποτελεσμάτων του έργου και θα βοηθηθεί η ενημέρωση της επενδυτικής – επιχειρηματικής κοινότητας. Έμφαση θα δοθεί στην επικοινωνία των επιχειρηματιών με τα μέλη της αποστολής από την ΠΓΔΜ που θα προσκληθεί.

Επιχειρηματική
Αποστολή
στην ΠΓΔΜ
Στα πλαίσια του ίδιου έργου θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή  στην ΠΓΔΜ, στις 1 και 2 Νοεμβρίου, ημέρες Σάββατο και Κυριακή. Ενόψει της αποστολής θα διεξαχθούν δύο συναντήσεις με Σκοπιανούς επιχειρηματίες. Μία συνάντηση στην Οχρίδα το Σάββατο και μία στην Γευγελή την Κυριακή. Στις συναντήσεις αυτές θα γίνει παρουσίαση της μελέτης, του έργου «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» και του αναβαθμισμένου Portal του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Η αποστολή πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.