Κυριακή, 14 Απριλίου 2024, 1:30:56 μμ
Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2008 10:44

Δικαιούμαστε κολυμβητήριο

Συνεδρίαση της Επιτροπής Διεκδίκησης Αθλητικών Έργων του Δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Κιλκίς . Κατά τη διάρκειά της ο δήμαρχος Δημήτρης Τερζίδης ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής , που εκπροσωπούν αθλητικούς συλλόγους του Δήμου , για τις επαφές του και τις πρόσφατες εξελίξεις , που αφορούν σε σημαντικά έργα αθλητικής υποδομής του δήμου.
Ο κ. Τερζίδης στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός της παράδοσης του νέου κλειστού γυμναστηρίου , καθώς και στη δρομολόγηση κατασκευής του κλειστού προπονητηρίου στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς , εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τις θετικές αυτές εξελίξεις. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στο "πάγωμα" του έργου κατασκευής του κολυμβητηρίου.
Για το τελευταίο αυτό θέμα η Επιτροπή αποφάσισε απευθυνθεί εγγράφως στην Γ.Γ. της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας και στην Γ.Γ. Αξιοποίησης Ολυμπιακών Ακινήτων προκειμένου να διερευνηθούν οι αρμοδιότητες των φορέων στην κατασκευή παρόμοιων έργων. Παράλληλα αποφασίστηκε η σύσταση Ομάδας Φίλων Κολύμβησης με στόχο να λειτουργήσει κι αυτή υποβοηθητικά στη συνέχιση του έργου , καθώς και στην ανάπτυξη της αθλητικής συνείδησης για την κολύμβηση στο δήμο Κιλκίς.
Τέλος, η Επιτροπή αποφάσισε να προσκαλέσει σύντομα σε συνάντηση τους βουλευτές του νομού, τον νομάρχη , τους εκπροσώπους συλλόγων γονέων κ.α. με αντικείμενο την διεκδίκηση του Κολυμβητηρίου και άλλων αθλητικών έργων στο Δήμο Κιλκίς.
Υπενθυμίζουμε ότι την αποπεράτωση του έργου - εντάχθηκε στο «Ελλάδα 2004», ξεκίνησε και σταμάτησαν οι εργασίες όταν η Γ.Γ.Α, . μετά το 2004 αρνήθηκε να συνεχίσει την χρηματοδότηση κατασκευής- αρνείται πεισματικά ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, η γενικότερα κακή συμπεριφορά του οποίου εκθέτει τόσο τον ίδιο όσο και την κυβέρνηση.

Η επιτροπή συγκροτείται ως εξής:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ – Δήμαρχος Κιλκίς
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΑΝΗΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – Προέδρος ΑΟ Κιλκισιακός
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΕΡΑΣΚΕΡΗΣ- Αντιπρόεδρος ΓΑΣ Κιλκίς
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΕΙΡΟΥΛΗΣ- Πρόεδρος ΑΠΟ Άθλος Κιλκίς
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ – Πρόεδρος ΣΔΠ Κιλκίς