Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 12:43:04 πμ
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 21:52

Δήμος Γαλλικού : «Τα παράπονα στο Δήμαρχο»

theodoridis


Ο δήμος Γαλλικού συμμετέχει στον δικτυακό τόπο «Τα παράπονα στο Δήμαρχο», ο οποίος αποτελεί μια υπηρεσία on line καταγραφής προβλημάτων ηλεκτροφωτισμού, οδοποιίας, καθαριότητας, ύδρευσης κ.α. για τον Δήμο Γαλλικού από τους πολίτες. Η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί εξ’ ολοκλήρου από την εταιρία INFOΔHM και παρέχεται δωρεάν σε όλους τους δήμους που επιθυμούν να εγγραφούν.
Ο πολίτης μπαίνοντας στην ιστοσελίδα www.parapona.info  μέσα από μια απλή στη χρήση κονσόλα μπορεί να πλοηγηθεί στο σημείο του προβλήματος, είτε πληκτρολογώντας τη διεύθυνση, είτε απευθείας πάνω στον χάρτη και να δηλώσει το πρόβλημα που έχει εντοπίσει. Στην συνέχεια συμπληρώνει τα στοιχεία επικοινωνίας του και υποβάλλει το πρόβλημα στο σύστημα.
Αυτόματα το σύστημα καταγραφής ενημερώνει τους υπευθύνους του Δήμου ηλεκτρονικά, οι οποίοι αναλαμβάνουν την διευθέτηση του. Οι αναφορές των πολιτών κατανέμονται στους αρμόδιους και διαχειρίζονται με τον βέλτιστο τρόπο. Το σύστημα παρέχει στους υπευθύνους την δυνατότητα να ενημερώνουν τον πολίτη ακόμα και  για την πορεία επίλυσης του προβλήματος που δήλωσε.
Ο δήμαρχος Γαλλικού, Γεώργιος Θεοδωρίδης, δήλωσε σχετικά: «Με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών της πληροφορικής στο δήμο Γαλλικού επιθυμούμε οι καθημερινές ανάγκες των πολιτών, αλλά και των εργαζομένων να γίνονται απλούστερες και αποδοτικότερες.»