Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024, 4:54:42 πμ
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2008 04:09

Δύο νέες αίθουσες στο Δημοτικό Ευκαρπίας

 O Νομάρχης Κιλκίς κ. Μπαλάσκας, εγκαινίασε δύο καινούργιες σχολικές αίθουσες στο Δημοτικό Σχολείο της Ευκαρπίας, παρουσία του Δημάρχου του Δήμου Κρουσσών κ. Παπαδόπουλου Νεόφυτου, του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς κ. Αποστόλου Θωμά, του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου του Δημοτικού Διαμερίσματος  Ευκαρπίας κ. Ανδρεάδη Νικόλαου, του Διδασκαλικού προσωπικού, γονέων και μαθητών.
Αμέσως μετά την τέλεση των εγκαινίων ο Νομάρχης Κιλκίς, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είχαμε θέσει από την πρώτη στιγμή ως στρατηγικό στόχο της Νομαρχιακής Αρχής, την βελτίωση των υλικοτεχνικών υποδομών της εκπαίδευσης, όλων των βαθμίδων, από το πλέον απομακρυσμένο χωριό του νομού μέχρι και την πρωτεύουσα του.
Με μεγάλη χαρά, και συνεπείς πάντα στις δεσμεύσεις τις οποίες είχαμε αναλάβει απέναντι στους συμπολίτες μας, ολοκληρώσαμε και εγκαινιάσαμε σήμερα ένα ακόμη σχολικό έργο και συγκεκριμένα δύο καινούργιες σχολικές αίθουσες στο Δημοτικό Σχολείο της Ευκαρπίας, ανταποκρινόμενοι σε σχετικό αίτημα των αρμοδίων φορέων και της τοπικής κοινωνίας λόγω της σημαντικής αύξησης του αριθμού των μαθητών.
Οι επενδύσεις στον τομέα της εκπαίδευσης αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον καθώς μέσα στις σχολικές αίθουσες δημιουργούνται οι πολίτες του αύριο, αυτοί που θα κληθούν μελλοντικά να προσφέρουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του τόπου μας».