Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024, 3:26:59 μμ
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2008 09:47

ΕΑΣ Κιλκίς: Υπεράνω προσώπων η Ένωση

Η διοίκηση της ΕΑΣ Κιλκίς με ανακοίνωσή της σχολιάζει όσα αναφέρονται σε απαντητική δήλωση του πρώην προέδρου της οργάνωσης και μέλους του τωρινού δ.σ. Νίκου Πογέλη.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
“Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν τον  οικονομικό απολογισμό της προηγούμενης διοίκησης, από την ΕΑΣ Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Καταρχάς επιθυμούμε να τονίσουμε ότι ουδέποτε έχουμε διατυπώσει ή αναφερθεί με επικριτικά σχόλια για τον πρώην πρόεδρο και τα πεπραγμένα της υπό τον ίδιο διοίκησης όπως λανθασμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση του.
Το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης για προσωπικούς του λόγους αισθάνθηκε την ανάγκη να προβεί σε μια απολογιστικού χαρακτήρα ανακοίνωση τύπου κάτι το οποίο είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός. Πρέπει όμως να υπογραμμίσουμε, αντικρούοντας την όποια αναφορά του για δήθεν σχόλια της διοίκησης μας για την προηγούμενη διαχειριστική περίοδο, ότι τα οικονομικά στοιχεία και δεδομένα αξιολογούνται και κρίνονται από τα μέλη της Οργάνωσης συνολικά, στοιχεία τα οποία είναι ασφαλώς διαθέσιμα κα με κάθε λεπτομέρεια σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
Ως νέα διοίκηση εξαρχής έχουμε υπογραμμίσει ότι εμείς πορευόμαστε και θα συνεχίσουμε να ασκούμε τα καθήκοντα μας με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων της Ένωσης και όλων ανεξαιρέτως των αγροτών-μελών μας, η πλειοψηφία των οποίων μας ανέθεσε να διαφυλάξουμε το τεράστιο “κεφάλαιο” που λέγεται Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς.
Η Οργάνωση, πρέπει να γνωρίζουν οι πάντες, είναι πέρα και πάνω από πρόσωπα. Ευθύνη δική μας είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων που παραλάβαμε και πως η Ένωση θα βγει από την κρίση στην οποία έχει περιέλθει έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανακτήσει το κύρος που είχε κάποτε.”