Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 1:18:37 μμ
Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2008 14:44

Έκλεισε με επιτυχία η χρονιά για τον “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ”

Με την τελετή λήξης τη Κυριακή 9/6 έκλεισε η χρονιά για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" Κιλκίς. Πάνω από 350 αθλητές , γονείς και επίσημοι καλεσμένοι τίμησαν με τη παρουσία τους τη γιορτή που διοργάνωσε η Ακαδημία για το τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς. Από μεριάς της πολιτείας ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κιλτίδης Κων/νος τίμησε με την παρουσία του τη γιορτή καθώς επίσης ο Νομάρχης Κιλκίς κ. Μπαλάσκας Ευάγγελος και οι Δήμαρχοι Κιλκίς κ. Τερζίδης Δημήτριος και Κρουσσών κ. Παπαδόπουλος Νεόφυτος.

Η Ακαδημία τίμησε την πρωταθλήτρια ομάδα των προπαίδων για την κατάκτηση της 1ης θέσης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς όπου τερμάτισε 1η χωρίς καμιά απώλεια βαθμών , καθώς και τη δευτεραθλήτρια ομάδα των ΕΛΠΙΔΩΝ Κιλκίς (2η ομάδα Ακαδημίας) στο ίδιο πρωτάθλημα όπου κατέκτησε τη 2η θέση με μια ισοπαλία και μια ήττα και αυτή από την ομάδα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς.
Όλα τα παιδιά παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια από τους προπονητές τους καθώς και μπάλες στους συνεπέστερους (χωρίς απουσίες) αθλητές (55 στον αριθμό) προσφορά της Ακαδημίας.
Ακολούθησε πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα και μπάρμπεκιου  που παρέθεσε η Ακαδημία για τους γονείς των αθλητών και η χρονιά έκλεισε με το καθιερωμένο πλέον αγώνα μεταξύ των γονέων όπου και δόθηκε η ευκαιρία σ’ αυτούς να ιδρώσουν τη φανέλα που φορούν τα παιδιά τους.
Τέλος η Ακαδημία ανακοινώνει ότι οι αθλητές των ηλικιών 93-94 και 95-96 θα συμμετάσχουν στις 29 Ιουνίου και 3 Ιουλίου στο Διεθνές Βαλκανικό Τουρνουά ποδοσφαίρου που θα γίνει στον ΑΤΕΡΜΩΝΑ (Αγ. Παντελεήμων) αγωνιζόμενοι με ομάδες του εξωτερικού από Ρουμανία , Βουλγαρία  και Σερβία.
Η ανανέωση του ραντεβού της Ακαδημίας για τη νέα περίοδο δόθηκε για την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου.
Οι γονείς και οι αθλητές της Ακαδημίας μπορούν όπως πάντα να ενημερώνονται για τα τεκτενόμενα στην Ακαδημία στην διάρκεια του καλοκαιριού από το επίσημο website της Ακαδημίας www.alexandroskilkisfc.gr.