Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, 9:27:35 πμ
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2008 06:17

Έκοψε την Βασιλόπιτα το τμήμα Στίβου του ΓΑΣΚ

 Σε εορταστική ατμόσφαιρα και σε μια κατάμεστη αίθουσα παρουσία των αθλητών, προπονητών εφόρων του τμήματος, αλλά και αρκετών γονέων των αθλητών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στο κέντρο «Κήπος» του Κιλκίς η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του τμήματος κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομάρχης Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας, o Δήμαρχος του Κιλκίς Δημήτρης Τερζίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, ο αντιδήμαρχος Κιλκίς Χρήστος Σπίγκος, το μέλος του Δ.Σ. Του ΣΕΓΑΣ Θόδωρος Γκατζίδης, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς Περικλής Τασόπουλος, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής ν. Κιλκίς Γιώργος Χατζηιωάννου και ο διευθυντής του Ε.Β.Ε. και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ηλιάδης
Την πίτα έκοψαν οι δύο έφοροι του τμήματος Νίκος Σερασκέρης και Χρήστος Χατζηκιάν, οι οποίοι κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς, αναφέρθηκαν στην εντυπωσιακή πορεία που έφεραν το τμήμα μέσα πρώτα σε όλη την Ελλάδα, ζήτησαν από την επίσημη Πολιτεία να αναλάβει πρωτοβουλίες για να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν στη νεολαία τα ημιτελή έργα υποδομής (προπονητήριο, κλειστό γυμναστήριο, κολυμβητήριο) και υπογράμμισαν την βαρύτητα που δίνει ο ΓΑΣΚ στα τμήματα υποδομής, από όπου ήδη άρχισαν να αναδεικνύονται πολλά νέα ταλέντα.
Οι έφοροι, ευχήθηκαν σε αθλητές και προπονητές ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στη χρονιά και ευχαρίστησαν τόσο τον δήμο Κιλκίς όσο και τοπικό Τύπο για υποστήριξη και την προβολή που τους παρέχει, εξαίροντας επίσης και την πολύ σημαντική ενίσχυση και προσφορά των γονέων των αθλητών και αθλητριών.
Τον αγωνιστικό απολογισμό της περασμένης χρονιάς έκανε ο σωματειακός προπονητής του ΣΕΓΑΣ Κώστας Μηναρετζής ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στις επιτυχίες του τμήματος στα Πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα.
Ακολούθησε η βράβευση του κορυφαίου αθλητή του συλλόγου για το 2007, του πρωταθλητή και χρυσού Βαλκανιονίκη των εμποδίων Γιάννη Λαζαρίδη. Βραβεύτηκαν ακόμη, οι χρυσοί Βαλκανιονίκες Δαμιανός Κατής (δισκοβολία) και Κώστας Χαμουρούδης (βετεράνων) και οι Πανελληνιονίκες Ελευθέριος Κεσίδης και Άγγελος Σαχπάζης. Ιδιαίτερη βράβευση έγινε στον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς Περικλή Τασόπουλο για την πολύτιμη προσφορά του στον κλασσικό αθλητισμό, στον δημοσιογράφο Σταύρο Φάσσο για την πολύχρονη  προσφορά του στο τμήμα στίβου του ΓΑΣΚ, στους μικρούς αθλητές Δημήτρη Βογιατζή και Ευρυδίκη Ασημακίδου για τις επιδόσεις τους στον αθλητισμό και στα μαθήματα και στην φίλαθλο Μαρία Τσερτσίδου ως γονέα πρωταθλητών - αθλητών στον σύλλογο.
Στην μεγάλη βασιλόπιτα τυχερός ήταν ο αντιδήμαρχος Κιλκίς Χρήστος Σπίγκος που βρήκε το φλουρί και κέρδισε έναν πίνακα ζωγραφικής , ενώ στους αθλητές και αθλήτριες μοιράστηκαν πιτάκια και στους τρεις τυχερούς της εκδήλωσης,   στα κομμάτια των οποίων βρέθηκε το τυχερό νόμισμα, κέρδισαν συμβολικό ποσό.
Στο κλείσιμο της γιορτής έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς για την ενίσχυση του τμήματος στίβου. Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν τα δώρα ήταν: Ο αριθμός 102 που κερδίζει μια έγχρωμη τηλεόραση VOXON LCD. Ο αριθμός 733 που κερδίζει ένα ποδήλατο IDEAL D55. Ο αριθμός 770 που κερδίζει μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή OLYMBUS. Ο αριθμός 824 που κερδίζει ένα σετ τηγάνια TEFAL.