Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 7:37:02 μμ
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 09:07

Εκπαίδευση εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. Γουμένισσας

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας, κατά το χρονικό διάστημα από 26 Φεβρουαρίου μέχρι και 6 Μαρτίου 2024, έλαβε χώρα εκπαίδευση 18 εθελοντών κοινωνικής πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. Γουμένισσας, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Τα μαθήματα έγιναν από την κα Χαρά Δασκαλάκη, κοινωνική λειτουργό, προϊσταμένη της υπηρεσίας συντονισμού και τεχνικής υποστήριξης των εθελοντών κοινωνικής πρόνοιας του Ε.Ε.Σ., την οποία ευχαριστούμε θερμά, καθώς επίσης και τους εθελοντές μας, για την καθημερινή ενσυνείδητη παρουσία και επιμέλειά τους.

Ευχαριστούμε ακόμη τον δήμαρχο Παιονίας κο Κωνσταντίνο Σιωνίδη,τον αντιδήμαρχο Γουμένισσας κο Βαγγέλη Καπετάνη, τον πρόεδρο της Γουμένισσας κο Βασίλη Καραδουλάμη, την κα Κούλα Κεχαίδου, λειτουργό δημόσιας υγείας και πρόεδρο του ΚΑΠΗ Γουμένισσας, την κα Σόφτση Ελισάβετ ,υπεύθυνη του Βοήθεια στο Σπίτι Γουμένισσας, την κα Κλειώ Βαλτάκη, υπεύθυνη του Κοινωνικού Φαρμακείου Γουμένισσας και τον κο Χρήστο Ίντο, επίτιμο πρόεδρο του ΕΕΣ Γουμένισσας, για τη σημαντική τους παρουσία και την βοήθεια, που μας πρόσφεραν.

Ο σπόρος έπεσε, τα μαθήματα έγιναν και ευελπιστούμε, ότι με την ολοκλήρωση και της πρακτικής εκπαίδευσης, θα έχουμε τη χαρά και την τιμή, να φτιάξουμε Τμήμα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Γουμένισσα, προς όφελος όλων των κατοίκων του δήμου μας.