Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 5:55:18 μμ
Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 12:35

Εκπαιδευτικό σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων ( 27 έως και 29 Μαρτίου 2024)

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ της Π.Ε Κιλκίς  ενημερώνει ότι, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο προσωπικού μεταφορέων ζώντων ζώων ( βοοειδή, αιγοπρόβατα, χοίροι, ιπποειδή, κόνικλοι και πουλερικά).

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από τις 27 έως και τις 29 Μαρτίου 2024 και η παρακολούθηση του είναι υποχρεωτική και τις τρεις μέρες διάρκειάς του.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν διαδικτυακά ( εξ αποστάσεως) με τη χρήση συνδέσμου που θα παράσχει η Δ/νση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΥΠΑΑΤ.

Στις εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού θα συμμετάσχουν μόνο όσοι  παρακολουθήσουν το σεμινάριο καθ’όλη τη διάρκειά του (και τις τρεις μέρες).Όσοι δεν παρακολουθήσουν από την αρχή έως το τέλος του σεμιναρίου,  δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής για την απόκτηση πιστοποιητικού.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης σε χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 και την Τρίτη 2 Απριλίου 2024 κατόπιν συνεννόησης των εξεταζόμενων με το Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε.Κιλκίς.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στο Τμήμα Κτηνιατρικής έως τις 26-03-24 με ευκρινή αντίγραφα της ταυτότητας τους και του διπλώματος οδήγησης κατηγορίας Γ και άνω.