Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 12:55:48 πμ
Τετάρτη, 05 Μαϊος 2010 22:34

Εξόρμηση του ΚΚΕ στη ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς

kke


Η ΚΟ Κιλκίς του ΚΚΕ πραγματοποίησε εξόρμηση στα εργοστάσια της KLEEMAN & ALUMIL -ΒΙΠΕ Σταυροχωρίο,υ απευθύνοντας κάλεσμα στους εργαζόμενους  «να μετατρέψουν τις εκδηλώσεις τιμής της φετινής Πρωτομαγιάς, για τους αγώνες και τις θυσίες της εργατικής τάξης, σε μια νέα αφετηρία ταξικής πολιτικής συνειδητοποίησης και αγωνιστικής ανάτασης, για να αποκρούσουν και να ανατρέψουν την εγκληματική πολιτική κυβέρνησης – πλουτοκρατίας, που οδηγεί την εργατική τάξη, τις οικογένειες και τα παιδιά της, στην πιο άγρια και βάρβαρη εκμετάλλευση, στη μόνιμη φτώχεια και την ανεργία.
Δείξτε τώρα εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ. Το Κόμμα μας σας διαβεβαιώνει όπως και χθες έτσι και τώρα θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να υπερασπιστεί αταλάντευτα το δίκιο, το παρόν και το μέλλον της τάξης μας. Όμως, για να νικήσουμε στον ολομέτωπο πόλεμο που μας έχει κηρύξει η πλουτοκρατία και τα κόμματά της, απαιτείται και η δική σου συμμετοχή στον αγώνα και στο κίνημα.
Στηρίξτε και στηριχθείτε στο Κόμμα σας για τους μεγάλους αγώνες που έρχονται, για τη μεγάλη ριζική ανατροπή. Για το δίκιο, την εξουσία της εργατικής τάξης, το σοσιαλισμό. Αυτό είναι το ταξικό πατριωτικό μας καθήκον απέναντι στο παρόν και το μέλλον της τάξης μας, το διεθνιστικό καθήκον απέναντι στους εργαζόμενους της Ευρώπης και όλου του κόσμου που δεινοπαθούν από την καπιταλιστική εκμετάλλευση και τη ληστεία από τα μονοπώλια».