Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 9:25:44 μμ
Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 20:32

Επίσκεψη ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη στον Δήμαρχο Κιλκίς

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησε σήμερα η ευρωβουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφια για το Ευρωκοινοβούλιο Μαρία Σπυράκη.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Κιλκίς ενημέρωσε την κυρία Σπυράκη για το σύνολο των παρεμβάσεων που υλοποιεί ο Δήμος Κιλκίς υπογραμμίζοντας ότι αξιοποιεί και τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις, έχοντας εντάξει δύο έργα ύψους 16.000.000 στο

Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς δήλωσε ότι ο Δήμος Κιλκίς έχει τη διάθεση αλλά και την επιχειρησιακή ετοιμότητα να απορροφήσει ευρωπαϊκούς πόρους για νέα έργα υποδομής θέτοντας και τη διάσταση της ανάσχεσης της δημογραφικής συρρίκνωσης με την παροχή κινήτρων για τη συγκράτηση του πληθυσμού στην ύπαιθρο.  

Η ευρωβουλευτής, τόνισε από την πλευρά της, ότι ο πυρήνας των ευρωπαϊκών πολιτικών

ευνοεί και ενθαρρύνει δυναμικές συνέργειες με την Αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού και ότι στα επόμενα χρόνια το μοτίβο πράσινη και ψηφιακή πολιτική θα βρίσκεται στην κορυφή των κοινοτικών προτεραιοτήτων σε προτάσεις και πράξεις ένταξης έργων.   

Ο κ. Κυριακίδης ευχήθηκε στην κυρία Σπυράκη δύναμη και επιτυχία στην εκλογική της στόχευση για το Ευρωκοινοβούλιο σημειώνοντας και ως προς την εθνική μας εκπροσώπηση ότι χρειάζεται άξιους και ικανούς ανθρώπους.