Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 12:47:51 πμ
Παρασκευή, 07 Μαϊος 2010 23:40

Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς : Ομιλία Αν. Ναούμη

Ενημερωτική ομιλία με θέμα την «Πρόληψη παιδικών ατυχημάτων», διοργάνωσε το τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Απριλίου στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς και απευθυνόταν σε εθελοντές, μέλη και φίλους του τμήματος. Το θέμα ανέπτυξε ο παιδίατρος κ. Αναστάσιος Ναούμης, ο οποίος με γλαφυρό και κατανοητό τρόπο παρουσίασε όλους τους πιθανούς κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά (βρέφη έως και την εφηβεία), στην καθημερινή ζωή τους. Ο κ. Αναστάσιος Ναούμης επισήμανε ιδιαίτερα την ευθύνη όλων μας, ως γονείς αλλά και ως άνθρωποι, απέναντι στα παιδικά ατυχήματα, παρουσιάζοντας και πιθανούς τρόπους πρόληψής τους για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Την άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση παρακολούθησε με μεγάλη προσοχή πλήθος κόσμου στην κατάμεστη αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου. Οι παραβρισκόμενοι εξεδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον και στο τέλος της ομιλίας ευχαρίστησαν το τμήμα αλλά και τον κ. Ναούμη προσωπικά για αυτή την πρωτοβουλία.

Ευχαριστήριο
Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στον κ. Παύλο Τονικίδη, Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς και τον κ. Γεώργιο Ηλιάδη, Διευθυντή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς για τη διάθεση της αίθουσας του Επιμελητηρίου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί διάλεξη. Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε τον κ. Γεώργιο Ηλιάδη για την αμέριστη συμπαράστασή του στην όλη διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και την παρουσία του σε αυτή.