Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, 4:58:48 πμ
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 17:49

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ: Συνάντηση με τον Διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας

Aντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νικόλαο Ζησόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Νικόλαο Χατζηγεωργίου, και τον Ταμία Ιωάννη Σφήνα, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση, με τον Διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας και Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κιλκίς, Ταξίαρχο κ. Χαράλαμπο Στραβοπόδη.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, συνεχάρησαν τον κ. Ταξίαρχο για την ανάληψη Διοικήσεως της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας και του ευχήθηκαν καλή δύναμή και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Ο κ. Ταξίαρχος, ενημερώθηκε για τους σκοπούς της ίδρυσης και λειτουργίας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ) και υπήρξε ανάλυση των θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και στη συνέχεια συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, θέματα πανελλήνιου ενδιαφέροντος του στρατιωτικού προσωπικού, που έχουν αναδειχθεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ.

Ο κ. Ταξίαρχος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την συνάντηση, κατέγραψε όσα επισημάνθηκαν, ζήτησε να  ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και επέδειξε ξεκάθαρη βούληση για αμοιβαία συνεργασία με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, για την επίλυση όλων των θεμάτων, που απασχολούν το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Από την μεριά της Ένωσης, δηλώθηκε η προθυμία για την περαιτέρω διεύρυνση και εμβάθυνση της αμοιβαίας συνεργασίας καθώς και της αμφίδρομης επικοινωνίας, προς επίλυση όλων των ζητημάτων που απασχολούν το προσωπικό, με γνώμονα την συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας του στρατιωτικού προσωπικού και των οικογενειών τους.