Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 1:31:37 μμ
Τρίτη, 21 Μαϊος 2024 10:39

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ: Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη.

Το Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, αντιπροσωπεία της  Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ),  αποτελούμενη από τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, Αριστείδη Τσάτσαρη και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Παρασκευά Κιαρτσίδη, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς – Προοδευτική Συμμαχία (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ), κ. Στέφανο Κασσελάκη.

 Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και επιδόθηκε υπόμνημα με θέματα που αφορούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως η μη επίλυση του συνταξιοδοτικού και σταδιοδρομικού ζητήματος των Επαγγελματιών Οπλιτών, καθώς και η μη εισέτι θεσμοθέτηση ειδικής μεταθετικότητας με κριτήριο τα έτη πραγματικής υπηρεσίας, καθώς και η χαμηλή μοριοδότηση που λαμβάνουν τα στελέχη που υπηρετούν στις Μονάδες που εδρεύουν στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

 Ο κ. Πρόεδρος, εξέφρασε τις ειλικρινείς ευχαριστίες του και την  εκτίμηση του, για την προσφορά του στρατιωτικού προσωπικού στην Πατρίδα και στην κοινωνία. Διαβεβαίωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ότι ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων  Δυνάμεων, έχοντας ως γνώμονα την συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας των στελεχών και των οικογενειών τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος

Νικόλαος Ζησόπουλος