Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 1:18:02 μμ
Πέμπτη, 30 Μαϊος 2024 10:08

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ.: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την Τρίτη 28 Μαΐου 2024, αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο   Νικόλαο Ζησόπουλο και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Αριστείδη Τσάτσαρη, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση όσον αφορά την μη εισέτι έκδοση ταυτοτήτων για όλο το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, ίσης αποδεικτικής ισχύος με τα δελτία αστυνομικής ταυτότητας των πολιτών, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης τους ως ταξιδιωτικού εγγράφου και επιδόθηκε υπόμνημα με θέματα που αφορούν το προσωπικό των Ενόπλων  Δυνάμεων, όπως η μη επίλυση του συνταξιοδοτικού και σταδιοδρομικού ζητήματος των Επαγγελματιών Οπλιτών, καθώς και η μη έως τώρα, θεσμοθέτηση ειδικής μεταθετικότητας με κριτήριο τα έτη πραγματικής υπηρεσίας, καθώς και η χαμηλή μοριοδότηση που λαμβάνουν τα στελέχη που  υπηρετούν στις Μονάδες που εδρεύουν στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Ο κ. Κυρανάκης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα δίκαια αιτήματα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και διαβεβαίωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, έχοντας ως γνώμονα την συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας των στελεχών και των οικογενειών τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Ζησόπουλος