Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023, 1:08:34 πμ
Κυριακή, 16 Μαρτίου 2008 12:14

Έχουν τρελάνει στις διακοπές ρεύματος τους επαγγελματίες του Πολυκάστρου

«Μας έχουν τρελάνει στις διακοπές. Αναρωτιέμαι με ποιο προγραμματισμό και με ποιο πνεύμα ισότητας έναντι τω πολιτών διακόπτουν την ηλεκτροδότηση συνεχώς στο κέντρο του Πολυκάστου και στο νότιο τμήμα της πόλης και μάλιστα σε μέρες που η αγορά είναι ανοιχτή, ενώ στο βόρειο και ανατολικό τμήμα τα πόλης δεν έχει διακοπεί ούτε μια ώρα, ούτε μια μέρα η ηλεκτροδότηση.

Βρισκόμαστε σε απόγνωση, χθες διακοπή, σήμερα διακοπή, ενώ στη διπλανή Αξιούπολη δεν έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση ούτε μια ώρα. Τα ίδια πιστεύω ότι συμβαίνουν και στο Κιλκίς όπου δεν υπήρξαν αξιόλογες διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Αναρωτιέμαι, γιατί αυτή η δυσμενέστατη μεταχείριση  στους επαγγελματίες του Πολυκάστρου;»
Η αγωνιώδης έκκληση και διαμαρτυρία που καταγράψαμε προέρχεται από τον κ. Χρήστο Δραγανίδη, επαγγελματία του Πολυκάστρου που ζήτησε εξηγήσεις από τη ΔΕΗ για τη μεροληπτικό και ανορθολογικό , όπως πιστεύει, πρόγραμμα διακοπής της ηλεκτροδότησης.
Και όντως, ενώ το κέντρο του Πολυκάστρου  υποφέρει, οι πόλεις του Κιλκίς, της Αξιούπολης και της Γουμένισσας δεν ένοιωσαν σοβαρά τις επιπτώσεις από το πρόγρμμα μείωσης του φορτίου που εφαρμόζεται με διακοπές στην ηλεκτροδότηση.  
«Το πρόγραμμα καθορίζεται από μια βασική αρχή, όπως καθορίστηκε από την κεντρική διοίκηση της επιχείρησης. Διακοπές δεν θα γίνουν σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας και νομαρχίες.» είναι η εξήγηση που δίνει ο προϊστάμενος της ΔΕΗ Κιλκίς κ. Σπύρος Γαβράς. Στο Πολύκαστρο οι περιοχές που δεν υπήρξε διακοπή ηλεκτροδότησης παίρνουν ρεύμα από τη γραμμή που ηλεκτροδοτεί το Κέντρο Υγείας. Από την ίδια γραμμή ηλεκτροδοτείται και η Αξιούπολη για’ αυτό κι εκεί δεν υπήρξαν διακοπές. Η Γουμένισσα έχει συνεχές ρεύμα λόγω του νοσοκομείου, ενώ και το Κιλκίς κατά το μεγαλύτερο τμήμα του - πλην του νότιου όπου υπήρξαν διακοπές- ηλεκτροδοτείται από τη γραμμή που δίνει ρεύμα στο Νοσοκομείο.
Αυτή είναι η εξήγηση και προφανώς δεν μπορεί να υπάρξει μεροληπτική μεταχείριση πολιτών και περιοχών, εξήγησε ο κ. Γαβράς, ο οποίος φύλαξε για το τέλος την …καλή είδηση. Από σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα θα αρχίσουν διακοπές ακόμα και στο κέντρο του Κιλκίς και αλλού.
Προσευχηθείτε λοιπόν να φωτίσει ο Θεός κυβέρνηση και απεργούς για μνας μας φωτίζει αδιάκοπα η ΔΕΗ. Αλλιώς θα μας αλλάξουν τα φώτα.