Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022, 6:46:21 μμ
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 13:38

Φάρμα Κουκάκη: Νέες διακρίσεις στα Superior Taste Awards 2022

Για μία ακόμη χρονιά, αναγνώριση γευστικής ανωτερότητας για όλες τις συμμετοχές της εταιρίας στα Διεθνή Βραβεία Ανώτερης Γεύσης στις Βρυξέλλες.

 

Στις φετινές 18ες αξιολογήσεις του International Taste Institute, βραβεύτηκαν από διεθνώς καταξιωμένους Σεφ και Σομελιέ προϊόντα από όλο τον κόσμο, με τη Φάρμα Κουκάκη να ξεχωρίζει μεταξύ των ελληνικών συμμετοχών. Η Φάρμα απέσπασε διεθνείς διακρίσεις και στις 7 υποψηφιότητες με τις οποίες συμμετείχε, αναδεικνύοντας για μία ακόμη χρονιά την άριστη ποιότητα των ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Με την ανώτατη διάκριση γεύσης, συνολικά 9 χρυσά αστέρια και βαθμολογία πάνω από 90%, διακρίθηκαν το φυσικό & προβιοτικό ρόφημα Κεφίρ, το Κεφίρ με Στέβια & Κόκκινα Φρούτα, καθώς και το Στραγγιστό Γιαούρτι της Φάρμας με 0% λιπαρά.

Παράλληλα, και οι δύο νέες προτάσεις για το 2022 της Φάρμας Κουκάκη στην κατηγορία Γάλακτος ξεχώρισαν στην πρώτη τους ήδη εμφάνιση. Με το νέο διπλοφιλτραρισμένο Γάλα Φάρμας Πλήρες 3,9% που λανσαρίστηκε στις αρχές του έτους να αποσπά την ανώτερη αξιολόγηση γεύσης 2 αστέρων και το αντίστοιχο Γάλα Φάρμας Ελαφρύ 1,5% να συλλέγει το πρώτο του αστέρι.

Με βαθμολογία που ξεπέρασε το 70% τιμήθηκαν επίσης το Παραδοσιακό κατσικίσιο Γιαούρτι και το Επιδόρπιο Κρέμα Βανίλια της Φάρμας, προσθέτοντας δύο ακόμη αστέρια στη λίστα των διακρίσεων.

Ο Θανάσης Κουκάκης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας δήλωσε: «Τιμώντας επί σειρά ετών τα προϊόντα της Φάρμας, το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας λειτουργεί ως σημείο αναγνώρισης υψηλού κύρους όχι μόνο του προϊοντικού χαρτοφυλακίου αλλά κυρίως του έμψυχου δυναμικού της εταιρίας. Με τη συμμετοχή μας, αυτό που στην ουσία αξιολογείται και βραβεύεται είναι η ανώτερη ποιότητα των εργαζομένων μας, όπως αντανακλάται σε κάθε προϊόν που φέρει την υπογραφή της Φάρμας. Για εμάς, οι διακρίσεις έρχονται να αναδείξουν την αξία της συλλογικής μας προσπάθειας για προϊόντα ανώτερης ποιότητας κι εξαιρετικής γεύσης.»

www.koukakisfarm.gr