Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024, 5:19:43 μμ
Πέμπτη, 03 Απριλίου 2008 11:34

Φιλικά της ακαδημίας Αλέξανδρος με ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Με φιλικά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στη ΤΟΥΜΠΑ έκλεισαν οι δραστηριότητες της Ακαδημίας για το μήνα Μάρτιο. Συγκεκριμένα τα τμήματα Τζούνιορ της Ακαδημίας αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα της Superleague  ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ την Κυριακή 30 Μαρτίου 2008. Οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι μικροί ποδοσφαιριστές ήταν μεγάλες γιατί πέρα από την αγωνιστική δράση είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ , να πάρουν αυτόγραφα και να παρακολουθήσουν το επίσημο παιχνίδι στο ιστορικό γήπεδο της ΤΟΥΜΠΑΣ.

Για την ιστορία η Κιλκισιώτικη Ακαδημία κέρδισε τις εντυπώσεις κερδίζοντας το ένα συγκρότημα της 5- 4 ενώ το άλλο ανεδείχθη ισόπαλο με σκορ 2-2.
Παράλληλα μαζί με τα τμήματα τζούνιορ και τμήμα προπαίδων παρακολούθησαν τον αγώνα στις κερκίδες της ΤΟΥΜΠΑΣ με συνοδεία των προπονητών Θεόφιλου Σιδηρόπουλου και Μηττάκου Κοσμά.
   
3Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ GFD
Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ
Την Κυριακή 30 Μαρτίου 2008 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς έλαβε χώρα το 3ο Τουρνουά Ακαδημιών της GFD.
Συμμετείχαν οι ομάδες του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς, της Ακαδημίας Κομοτηνής, και Ακαδημίας Βέροιας. Οι ηλικίες ήταν από 6 έως 13 ετών και αριθμούσαν περί τους 180 αθλητές.
ΝΗΠΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ–ΚΟΜΟΤΗΝΗ  0 - 2
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ  (Α)–ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Α) 1 - 2
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ  (Β)–ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Β) 5 - 3
ΒΕΡΟΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Γ) 4 – 4
ΒΕΡΟΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Δ) 1 – 4
ΤΖΟΥΝΙΟΡ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ–ΒΕΡΟΙΑ 3 – 1
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Β)–ΚΟΜΟΤΗΝΗ 4 – 8
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Α)–ΚΟΜΟΤΗΝΗ 1 – 1
ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΒΕΡΟΙΑ 6 – 2
ΒΕΡΟΙΑ–ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Β) 3 – 8
ΒΕΡΟΙΑ–ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Α) 1 – 10.