Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 8:31:57 πμ
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2007 05:13

Γ. Γαβριηλίδης: Ανούσιο συνέδριο χαιρετισμών

Σκληρή κριτική στη διοίκηση της ΤΕΔΚ ασκεί ο πρώην Δήμαρχος Κρουσίων και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κρουσίων Γιώργος Γαβριηλίδης για τον τρόπο με τον οποίο διεξήχθη και τα αποτελέσματα που παρήγαγε το πρόσφατο συνέδριο.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Γαβριηλίδης αναφέρει τα εξής:

Εκφράζω τη λύπη μου διότι ύστερα από τη διεξαγωγή του «συνεδρίου» της ΤΕΔΚ ν. Κιλκίς χάθηκε μια ακόμα ευκαιρία ουσιαστικού διαλόγου στον χώρο της αυτοδιοίκησης.
Όταν το αίτημα της περιφερειακής ανάπτυξης είναι επίκαιρο και επείγον, όταν η αυτοδιοίκηση στο ν. Κιλκίς αντιμετωπίζει χρόνιες υστερήσεις και σύγχρονες προκλήσεις, όταν ο Καποδίστριας 2 είναι επί θύραις αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση η υποβάθμιση  του συνεδρίου μας.
Οι αντιπρόσωποι των ΟΤΑ νοιώσαμε δυσάρεστη έκπληξη από την υποβάθμιση του βήματος του συνεδρίου σε βήμα εκφώνησης μακροσκελών χαιρετισμών, και εισηγήσεων των μελών του δ.σ..
Με ευθύνη του δ.σ. της ΤΕΔΚ και του προέδρου της το συνέδριο απέφυγε τον ουσιώδη διάλογο ίσως διότι θα αποδεικνύονταν και η αδράνεια και οι ευθύνες τους, ενώ ο εσωτερικός διάλογος των μελών του  προήχθη στο κύριο τμήμα του συνεδρίου. Έτσι η φωνή των αντιπροσώπων κατεπνίγη και το συνέδριο κατέληξε εκεί από όπου ξεκίνησε.
Καταγγέλλω την τακτική αυτή και καλώ σε δημόσιο διάλογο μέσω του τύπου για όσα ταλανίζουν τη ζωή των πολιτών στις τοπικές μας κοινωνίες. Στο μέτρο που μου αναλογεί θα προσπαθήσω να υπηρετήσω το διάλογο αυτό.