Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 11:54:50 μμ
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2008 06:21

Γιορτινές εκδηλώσεις από το Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Πολυκάστρου

 Στο Λάκκωμα Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε η  χορωδία του Συλλόγου Ανατολικκορωμυλιωτών Πολυκάστρου, με τον χοράρχη της, τον Γιάννη Τσάμη,  μετά από πρόκληση του Συλλόγου Ανατολικοθρακιωτών Λακκώματος, σε μία συνάντηση χορωδιών.
Η χορωδία των Ανατολικορωμυλιωτών έκλεψε την παράσταση, με την άρτια εμφάνισή της και την πολυετή εμπειρία της.
Οι κυρίες της χορωδίας τραγούδησαν, μεταξύ άλλων, και χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Η φιλοξενία που παρείχε ο διοργανωτής σύλλογος ήταν άριστη, με πλούσια νηστίσιμα και μη εδέσματα καθώς και κρασί.
Το απόγευμα κύλησε όμορφα και οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του συλλόγου του Πολυκάστρου υποσχέθηκαν να ανταποδώσουν την πρόσκληση.
Ακόμη, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007 και ώρα 5 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου ο Αϊ Βασίλης επισκέφθηκε τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων.
Η προσέλευση των παιδιών ήταν μεγάλη, ενώ ο Αϊ Βασίλης ήρθε φορτωμένος με δώρα και έδωσε σε κάθε παιδί το δικό του. Η χαρά τους ήταν απερίγραπτη. Τα πιο υποψιασμένα ήθελαν να τραβήξουν τα γένια του ο Αϊ Βασίλη. Απετράπη, όμως, το γεγονός την τελευταία στιγμή.  Στα παιδιά προσφέρθηκαν γλυκά και χυμοί, τραγούδησαν τα παραδοσιακά θρακιώτικα κάλαντα και χόρεψαν.