Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 5:21:47 μμ
Σάββατο, 02 Μαϊος 2020 10:57

Η ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ πρόσφερε προστατευτικές μάσκες σε Στρατό, Αστυνομία και Πυροσβεστική

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε γι’ άλλη μια φορά η εταιρεία ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ, προσφέροντας προστατευτικές μάσκες στον Στρατό, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική του νομού Κιλκίς.

Η μεγάλη εταιρεία του Κιλκίς με την παραγωγή ανατομικών ειδών και τον εξαγωγικό της προσανατολισμό μπαίνει πλέον δυναμικά και στην παραγωγή ποιοτικών προστατευτικών μασκών πολλαπλών χρήσεων, ενισχυμένων μάλιστα με ειδικά φίλτρα και συσκευασία που θα καλύπτει όλους τους κανόνες υγιεινής.

 

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Παναγιώτης Γιαννούλης, γνωστός για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό του έργο στο νομό Κιλκίς, επέλεξε την πρώτη μεγάλη ποσότητα μασκών που παρήγαγε η ΑΝΑΤΟΜΙΚ, να μην τη διαθέσει στην αγορά, αλλά να την προσφέρει στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς και στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του νομού Κιλκίς, καλύπτοντας με 2000 μάσκες τις ανάγκες όλων των υπηρετούντων στις μονάδες και στις υπηρεσίες αυτές.

Τις προστατευτικές μάσκες τις παρέδωσε ο ίδιος ο κ. Γιαννούλης, λέγοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στα στελέχη του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής κρίσης, αλλά και που έκαναν περήφανους τους Έλληνες με την αποφασιστική τους στάση στη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο.

Πολυμέσα