Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 2:18:04 μμ
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 18:30

Η ELVIAL είναι στον αέρα με τη νέα της Ραδιοφωνική Καμπάνια!

Η ραδιοφωνική καμπάνια της ELVIAL «Δες τη ζωή αλλιώς μέσα από τα συστήματα αλουμινίου ELVIAL» είναι έτοιμη να ξαναταξιδέψει τον ακροατή σε όλη την Ελλάδα μέσα από τις ραδιοφωνικές συχνότητες των πιο top ραδιοφωνικών σταθμών.

 

Οι γνώριμες φωνές του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και της Κατερίνα Λέχου προτρέπουν τον ακροατή να δει τη «Ζωή Αλλιώς» με την πιο πρόσχαρη και χιουμοριστική διάθεση, τονίζοντας την ποιοτική αλλαγή που προσφέρουν τα συστήματα αλουμινίου της ELVIAL στην καθημερινότητa.  Η τεχνολογία I2, η προανοδίωση 2IN1, η ηχομείωση και η θετική επίδρασή τους στην ποιότητα της ζωής εξιστορούνται με τον πιο έξυπνο τρόπο από το ζευγάρι των πρωταγωνιστών.

Στόχος της καμπάνιας είναι τα καινοτόμα χαρακτηριστικά των προϊόντων της ELVIAL να γίνουν συνώνυμα της θαλπωρής, της απόλυτης αισθητικής αλλά και της εξοικονόμησης ενέργειας, κάνοντας τους ακροατές να θέλουν να δουν τη «Ζωή Αλλιώς»!

Δείτε κι εσείς τη ζωή αλλιώς, «ακούγοντας» ένα από τα νέα ραδιοφωνικά σποτ της ELVIAL!

Δείτε κι εσείς τη ζωή αλλιώς και ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το μοναδικό ELVIAL EXPRERIENCE CENTRE στην Αττική με τις μοναδικές λύσεις των συστημάτων αλουμινίου της ELVIAL!