Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 8:20:01 μμ
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2009 04:13

Η Γουμένισσα τιμά την Εβίνα Μάλτση

Ο Δήμος Γουμένισσας διοργανώνει λαμπρή τελετή, για να τιμήσει την Εβίνα Μάλτση, σπουδαία προσωπικότητα στο χώρο του Μπάσκετ και MVP του Ευρωμπάσκετ, στις 2 Αυγούστου 2009 και ώρα 12:00μ., στο πολιτιστικό κέντρο της Γουμένισσας.


Από τη Γουμένισσα, μέχρι την κορυφή της Ευρώπης και τον τίτλο της κορυφαίας παίκτριας του πρόσφατου πρωταθλήματος της Λεττονίας (μ' έναν μόλις μειοψηφήσαντα δημοσιογράφο), η πορεία της Εβίνας Μάλτση, μοιάζει μ' ένα πολύ δύσκολο, αλλά και συνάμα όμορφο ταξίδι. Η καλύτερη παίκτρια του Ευρωμπάσκετ Γυναικών του 2009 είναι Ελληνίδα, ψηφίστηκε από την πέμπτη εθνική ομάδα της διοργάνωσης και νιώθει -δικαιολογημένα- πολύ περήφανη για όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα στην καριέρα της.
«Ο, τι έχει κερδίσει η Εβίνα, το έχει καταφέρει με πολύ κόπο και επιμονή. Τίποτα δεν της χαρίστηκε και δεν έχει σταματήσει να βελτιώνεται, παρά την καταξίωσή της», λέει ο Μίσσας για την 30χρονη Εβίνα, η οποία εκτός από πολυτιμότερη παίκτρια, στη Λεττονία, ήταν πρώτη σκόρερ, πρώτη στα κλεψίματα της μπάλας, πρώτη στην ευστοχία ελευθέρων βολών και πρώτη στην ευστοχία τριπόντων.
«Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλες οι συμπαίκτριές της έκλαιγαν για την επιτυχία της Εβίνας, και αυτή αφιέρωσε τον τίτλο της MVP σ' όλη την ομάδα», κατέληξε ο Μίσσας για τη στιγμή της απονομής. Από τη Γουμένισσα μ' αγάπη!