Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022, 8:17:16 πμ
Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 19:21

Η κα Φωτεινή Αρσλανίδου συγχαίρει την κα Αλεξάνδρα Γωγούση για την προσφορά στην Πυροσβεστική Γουμένισσας

Η αλληλεγγύη δεν ορίζεται καταρχάς ως πράξη φιλανθρωπίας, δεν αφορά την κίνηση αγάπης του ισχυρού προς τον αδύναμο, αλλά είναι ο συνδετικός κρίκος κάθε κοινωνίας, διότι δίχως αυτήν οι κοινωνίες απειλούνται υπαρξιακά.


Η φιλανθρωπία και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο είναι η μόνη αναγκαία προϋπόθεση, είναι ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο. Η ίδια η φύση του ανθρώπου μας οδηγεί να μην μένουμε αμέτοχοι στις ανάγκες των γύρω μας, όταν βλέπουμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε.
Ο εθελοντισμός πρωταγωνιστεί στη ζωή της γνωστής δικηγόρου της Θεσσαλονίκης κας Αλεξάνδρας Γωγούση, της Προέδρου του ΜΑΖΙ.
Εκτιμώντας ιδιαιτέρως την ευγενική σας κίνηση αλληλεγγύης στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ευχαριστήσω και δημόσια για την προσφορά ενός κλιματιστικού σώματος στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας Ν. Κιλκίς.
Ο υψηλός επαγγελματισμός των εργαζόμενων στην Πυροσβεστική υπηρεσία, το αίσθημα ευθύνης τους και η υπευθυνότητα που δείχνουν, έχουν ως αποτέλεσμα την αποτροπή μεγάλης καταστροφής ενώ παράλληλα η έμπρακτη αναγνώριση των προσπαθειών τους στην προσπάθεια τους να ανταποκριθούν στις προσδοκίες της πολιτείας και κοινωνικού συνόλου.
Με τιμή
Φωτεινή Αρσλανίδου