Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 5:19:14 μμ
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2007 04:25

Η ΤΕΔΚ Κιλκίς τίμησε Πολυχρονίδη-Ρουσσόπουλο

 Δυο ανθρώπους που πρόσφεραν πολλά στην Αυτοδιοίκηση και στον τόπο τους τίμησε η διοίκηση της ΤΕΔΚ Κιλκίς, στο πρόσφατο τακτικό συνέδριό της.
Συγκεκριμένα, η ΤΕΔΚ απένειμε τιμητική πλακέτα στους πρώην δημάρχους Αξιούπολης Γιάννη Πολυχρονίδη και  Γαλλικού Θανάση Ρουσσόπουλο.
Την τιμητική πλακέτα στον κ. Πολυχρονίδη απένειμε ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Δημήτρης Σισμανίδης, ο οποίος και χαρακτήρισε τον κ. Πολυχρονίδη «πατριάρχη της Αυτοδιοίκησης», που πρόσφερε πολλά και δίδαξε πολλά στους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης ως δήμαρχος επί 16 χρόνια και η απουσία του από το χώρο είναι εμφανής.
Το ίδιο θετική ήταν και η αναφορά στο πρόσωπο του κ. Ρουσσόπουλο, τιμητική πλακέτα στον οποίο απένειμε ο αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ Στέφανος Μάλγαρης.
Ο κ. Ρουσσόπουλος ήταν 32 χρόνια στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, τρεις τετραετίες κοινοτάρχης Πεδινού και πρώτος δήμαρχος Γαλλικού.
Στο χαιρετισμό τους οι κ. Πολυχρονίδης και Ρουσσόπουλος σημείωσαν πως η Αυτοδιοίκηση των δεκαετιών του ’80 και ’90 είχε να αντιμετωπίσει πολλαπλές δυσκολίες και προβλήματα, ενώ και οι δυο συνεχάρησαν τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Κιλτίδη για την έγκαιρη καταβολή των αγροτικών ενισχύσεων.
Ο κ. Πολυχρονίδης εξέφρασε και την άποψή του για το νέο «Καποδίστρια», σημειώνοντας πως δεν μπορούν να γίνουν δυο δήμοι στο νομό Κιλκίς, όταν η Αυτοδιοίκηση στερείται πόρων και αρμοδιοτήτων.