Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 3:21:54 πμ
etpa
Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2007 15:42

Ίδια ομάδα, νέα διοίκηση στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Συντάκτης:
 Την διατήρηση της περσινής καλής πορείας στο πρωτάθλημα της α΄ κατηγορίας επιθυμούν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Την ποδοσφαιρική σαιζόν που πέρασε, η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του, κατέκτησε την έβδομη θέση, ισοβαθμώντας με άλλες τρεις ομάδες, και έχοντας διαφορά μόλις έναν βαθμό από τον τρίτο στην βαθμολογική κατάταξη.

Με νέα διοίκηση, υπό τον Δημήτρη Ρωμανίδη, και τον βασικό κορμό της ομάδας να παραμένει, ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης θα πορευτεί την νέα χρονιά. Ένα από τα πρώτα βήματα της νέας διοίκησης ήταν η ανακατασκευή του γηπέδου, με νέο χλοοτάπητα, καινούργια περίφραξη και ριζική ανακαίνιση των αποδυτηρίων, η οποία προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Μια σημαντική αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου, που την είχε ανάγκη και ανταποκρίθηκαν σε αυτήν όλοι οι κάτοικοι του χωριού, προσφέροντας μεγάλη βοήθεια στους ανθρώπους της νέας διοίκησης.
Ωστόσο, η ομάδα θα ενισχυθεί με κάποιους ποδοσφαιριστές.
Ήδη αποκτήθηκαν και θα αγωνίζονται από την νέα χρονιά στην ομάδα της Κρηστώνης οι επιθετικοί Αλέξης Αλεξανδρίδης από τον Κιλκισιακό και Ιωάννης Γραμματικόπουλος από το Χέρσο καθώς και ο 22χρονος αμυντικός Βασίλης Τοπαζίδης. Αντίθετα έφυγαν οι Αλέξης Στρατέλης, Νίκος Μπορμπόκης και ο τερματοφύλακας Στάθης Κυριακίδης στην Μ. Βρύση.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζουν οι εξής: Πρόεδρος Δημήτριος Ρωμανίδης, Αντιπρόεδρος Αλεξανδρίδης Κωνσταντίνος, Γραμματέας Αλεξανδρίδης Ελευθέριος, Ταμίας Ιωάννης Ηλιόπουλος, μέλη Ανρόνικος Καϊρης, Θεοχάρης Αλεξανδρίδης και Αντίκλειος Σαμακοβλής.