Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, 1:04:31 μμ
etpa
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 20:55

Καταγγελίες για δάσκαλο που ασελγούσε σε μαθητές Δημοτικού σε κωμόπολη του ν. Κιλκίς!

Συντάκτης:

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι σε κωμόπολη του νομού Κιλκίς μετά τις καταγγελίες μαθητών σε βάρος δασκάλου για ασέλγεια.

Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ένα περιστατικό σε δημοτικό σχολείο του νομού Κιλκίς απασχολεί τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που διερευνά τις καταγγελίες με ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο.

Ήδη, έχει ενημερωθεί σχετικά το υπουργείο Παιδείας, ενώ έχει παρέμβει και εισαγγελέας.Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένα αγόρι είναι αυτό που «έσπασε» τον κύκλο της σιωπής και μίλησε στους γονείς του. Είπε ότι ένας δάσκαλός του το παρενοχλεί σεξουαλικά. Συνέπεια αυτού, οι γονείς θέλησαν να διαμαρτυρηθούν στη διεύθυνση του σχολείου. Το έκαναν και φαίνεται πως άνοιξαν και άλλα στόματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ  η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς ερευνά καταγγελίες που αφορούν δυο παιδιά του Δημοτικού Σχολείου. Το σχετικό πόρισμα της έρευνας θα είναι έτοιμο την ερχόμενη εβδομάδα, αφού ο Διευθυντής της Διεύθυνσης κίνησε  τις πλέον γρήγορες διαδικασίες που προβλέπονται από τη νομοθεσία. Παράλληλα, αναμένεται να δοθεί συνέχεια και από την πλευρά της Εισαγγελίας Κιλκίς και του Αστυνομικού Τμήματος της κωμόπολης, όπου γίνεται παράλληλη έρευνα.

Ο δάσκαλος φέρεται να είναι σχετικά νεαρής ηλικίας. Έχει απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του και δεν εμφανίζεται στο σχολείο για ευνόητους λόγους και μέχρι να ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα.