Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 8:15:38 πμ
Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2007 09:33

«Καθάρισε» ο Χ. Παπαδόπουλος ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ - ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ 0-1

Τα «χρειάστηκε» η Γουμένισσα απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο όπως είναι η ομάδα της Επταλόφου. Ο δυνατός αέρας που ήταν και ο πρωταγωνιστής του αγώνα δυσκόλεψε τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα να μην αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο.
 Στο πρώτο ημίχρονο ευνοϊκό αέρα είχαν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι απείλησαν κυρίως από στημένες φάσεις με την κλασικότερη από αυτές να έρχεται στο 28ο λεπτό όταν μετά από φάουλ του Σαμουηλίδη έπιασε την κεφαλιά ο Π. Γρηγοράκης για να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΝΕ. Παρόμοια φάση για τους φιλοξενούμενους στο 34ο λεπτό με τον Σαμουηλίδη να εκτελεί φάουλ και με κοντινή προβολή ο Ν. Γρηγοράκης να μην προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και με την βοήθεια και του αέρα προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία της Γουμένισσας κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή, και συγκεκριμένα με σουτ του Κετσετζή και Μουρατίδη όταν και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Θεοδωρίδης. Στο 74ο λεπτό μετά από κόρνερ του Σαμουηλίδη ο έμπειρος και αειθαλής Χαράλαμπος Παπαδόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στην συνέχεια ανοίχτηκαν οι γηπεδούχοι ρισκάροντας με αποτέλεσμα να αφήσουν κενούς χώρους στους φιλοξενούμενους δίνοντας τους το δικαίωμα να φτάσουν δύο φορές στο δεύτερο τέρμα με εκφραστή τον Π. Γρηγοράκη ο οποίος δύο φορές μόνος του δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα τον γηπεδούχων. Μετά και την αποβολή του Λαζαρίδη για τον ΠΑΟΝΕ τα πράγματα δυσκόλεψαν με αποτέλεσμα η Γουμένισσα να καταφέρει να πάρει μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη και να παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Διαιτητής ήταν ο κ. Σκούπρας.