Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς, Θεόδωρος Ρεβενάκης, η 30χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, οξεία υποαραχνοειδή αιμορραγία και πνευμοθώρακα δεξιά.
Αφού έγιναν οι εξετάσεις και η αξονική στο νοσοκομείο του Κιλκίς, η γυναίκα, έγκυος 30 εβδομάδων, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο «Παπαγεωργίου».
Οι εξετάσεις που έγιναν στο νοσοκομείο του Κιλκίς έδειξαν ότι το έμβρυο είναι ζωντανό. Όσον αφορά το εννιάχρονο κορίτσι, ο κ. Ρεβενάκης ανέφερε ότι υπέστη ανοιχτό κάταγμα αριστερού βραχίονα στο άνω τριτημόριο με παρεκτόπιση και ότι πιθανόν να υπάρχει τρώση της μασχαλιαίας αρτηρίας.
«Το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε εξετάσεις και σε αξονική, έγινε ορθοπαιδική εκτίμηση κι εξωτερική οστεοσύνθεση άνω άκρου. Διακομίστηκε επίσης στο "Παπαγεωργίου"» δήλωσε ο κ. Ρεβενάκης.



