Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024, 9:48:31 μμ
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2007 10:17

Κ.Κιλτίδης: Έχετε δίκιο για το κλειστό γυμναστήριο Γουμένισσας!

 Απαντητική επιστολή στους μαθητές του γυμνασίου και λυκείου Γουμένισσας απέστειλε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης, με αφορμή τις κατασκευαστικές εκκρεμότητες που υπάρχουν στο κλειστό γυμναστήριο Γουμένισσας, δείχνοντας περίσσια ευαισθησία και σεβασμό στους νέους.
Ο κ. Κιλτίδης στην επιστολή του αναφέρει:
«Διάβασα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την επιστολή σας και θέλω να σας ευχαριστήσω που θελήσατε να μοιραστείτε μαζί μου τον προβληματισμό σας σχετικά με την παράδοση του κλειστού γυμναστηρίου Γουμένισσας.
Έχετε απόλυτο δίκιο. Το κλειστό γυμναστήριο πρέπει να λειτουργήσει άμεσα, πρέπει να γίνει φιλόξενος χώρος για τα αγωνίσματα και τις αθλητικές δραστηριότητες που αναπτύσσετε. Το κλειστό γυμναστήριο, για το οποίο έχετε πλάσει τόσα όνειρα, όπως μου περιγράφετε στην επιστολή σας, ανήκει σε εσάς, ανήκει στη νέα γενιά και σκοπός της χρήσης του είναι να αναβαθμίσει το σχολικό αθλητισμό.
Κατανοώ τη δικαιολογημένη αγωνία σας και θέλω να σας πω ότι θα είμαι σύμμαχος και αρωγός σε ό,τι χρειαστεί για την άμεση λειτουργία του.
Έχω ήδη επικοινωνήσει με τους ιθύνοντες και μου είπαν ότι το έργο έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 2005 αλλά δεν έχει παραληφθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες, καθώς εντοπίστηκαν κατασκευαστικές ατέλειες.
Αντιλαμβάνεσθε ότι δεν είναι σωστό να ανοίξουμε σήμερα το κλειστό γυμναστήριο για να κάνετε χρήση των εγκαταστάσεών του, εφόσον υπάρχουν κατασκευαστικές εκκρεμότητες, για τη δική σας ασφάλεια πάνω από όλα.
Οι αρμόδιοι παράγοντες με τους οποίους είχα επικοινωνία, μου ανέφεραν επίσης ότι ο εργολάβος που κατασκεύασε το κλειστό γυμναστήριο δεσμεύθηκε σύντομα να διορθώσει τις ατέλειες που παρουσιάστηκαν στο έργο.
Επομένως, και εγώ με τη σειρά μου θα πιέσω ώστε να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες εργασίες για να γίνει το όνειρό σας πραγματικότητα, να μπείτε στο νέο γυμναστήριο και να μην ταλαιπωρήστε άλλο.
Θα είμαι ενήμερος για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα, ώστε να δοθεί η απαιτούμενη λύση.
Σας ευχαριστώ και πάλι για την επιστολή σας και οφείλω να σας συγχαρώ για το θάρρος και τη δυναμική παρέμβασή σας, η οποία αποδεικνύει ότι είστε ενεργοί πολίτες».