Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 7:55:31 μμ
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 20:13

Κοινωνική ευαισθησία από την ΕΠΑΣ Κιλκίς

ghrokomeio-kilkis
Την ευαισθησία και την ανθρωπιά τους έδειξαν γι’ άλλη μια φορά καθηγητές και μαθητές της ΕΠΑΣ Κιλκίς. Παραμονές των εορτών, οι μαθητές των τμημάτων κομμωτικής της ΕΠΑΣ Κιλκίς επισκέφθηκαν το Γηροκομείο της πόλης μας, στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς της σχολικής μονάδας και περιποιήθηκαν τους γέροντες και τις γερόντισσες του ιδρύματος, αφιερώνοντάς τους όλη την κομμωτική τους τέχνη!
Οι μαθήτριες και οι μαθητές, με τη συνοδεία των καθηγητριών τους, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου. Οι εμπειρίες που αποκόμισαν ήταν μεγάλες και οι σκηνές που εξελίχθηκαν ήταν αρκετά φορτισμένες συγκινησιακά, σύμφωνα και με τις μαρτυρίες των μαθητριών.
Ο διευθυντής της ΕΠΑΣ, Οδυσσέας Φραγγελάκης, τονίζει πως «θα ήταν παράληψη να μην ευχαριστήσουμε το ΚΤΕΛ Κιλκίς, για την ευγενική χορηγία της μεταφοράς των μαθητών στο Γηροκομείο». Να, λοιπόν, που και το ΚΤΕΛ Κιλκίς αποδεικνύει διαρκώς και τη δική του κοινωνική ευαισθησία.
Με την ολοκλήρωση αυτής της ευχάριστης «εξόδου» από τη σχολική μονάδα, καθηγητές και μαθητές έδωσαν την υπόσχεση, η επίσκεψή τους αυτή να επαναληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.