Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 10:23:09 μμ
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 20:55

ΚΟΝ.Β.Α.: «Αρμενίζουμε ολοταχώς προς ένα ελπιδοφόρο 2017»

Με τα πιο αισιόδοξα μηνύματα ξεκίνησαν τη νέα χρονιά στην Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου ΑΕΒΕ, μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων στα Βαλκάνια και από τις πρώτες που εγκαταστάθηκαν στη ΒΙΠΕ Κιλκίς, από την οικογένεια Τζίκα, προσφέροντας εργασία σε εκατοντάδες κιλκισιώτες και προβάλλοντας ανά τον κόσμο το Κιλκίς με τα προϊόντα TRATA και FLOKOS.


Με το αισιόδοξο μήνυμα «Αρμενίζουμε ολοταχώς προς ένα ελπιδοφόρο 2017», το Διοικητικό Συμβούλιο, οι μέτοχοι και οι εργαζόμενοι έκοψαν την Βασιλόπιτα της εταιρείας, στην καθιερωμένη εκδήλωση της βιομηχανίας και μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Κτήμα των Ευχών διασκέδασαν, σαν μια μεγάλη οικογένεια.
Η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας, κα Ιωάννα Τζίκα, στο χαιρετισμό της εξέφρασε την αισιοδοξία της για το νέο έτος, παρά τις δυσκολίες που περνά εδώ και χρόνια η χώρα, και για την πορεία της βιομηχανίας. Γι’ αυτή τη θετική πορεία της ΚΟΝ.Β.Α. ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την καθοριστική τους συνεισφορά και συμβολή.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο επίτιμος Πρόξενος του Καναδά στη Θεσσαλονίκη κ. Παντελής Πετμεζάς.
Οι πέντε τυχεροί της βραδιάς, που κέρδισαν τα φλουριά της βασιλόπιτας, εκτός του χρηματικού ποσού-δώρου έλαβαν και τις ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου για ένα έτος γεμάτο προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες.