Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 6:29:17 μμ
Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2008 11:54

Κοπή βασιλόπιτας νοσοκομείου Γουμένισσας

 Την πίτα για το 2008 έκοψε ο Διοικητής Θεόδωρος Γκοράνης για το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Γουμένισσας. Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Διοικητής αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο του 2007, και όπως τόνισε ότι πλέον αυτά είναι σε όλους πια ορατά. Κατόπιν αναφέρθηκε σε ένα σχεδιασμό δράσεως για το 2008, και έδωσε έμφαση στα έργα ανάπλασης που γίνονται στους χώρους του Νοσοκομείου, με δημιουργία νέων χώρων που θα επιτρέψουν να γίνει πραγματικότητα ο στόχος για ένα σύγχρονο, πρότυπο και αναβαθμισμένο Ίδρυμα.
Ο κ. Γκοράνης επίσης τόνισε τη σημασία που θα έχει η έγκριση του νέου οργανισμού που κατέθεσε στη 4η Υ.Π.Ε και βρίσκετε στο Υπουργείο διότι θα ενσαρκώσει το όραμά του για την δημιουργία  60 κλινών, παράλληλα και το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας που θα προκύψει αμέσως, σε Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό και λοιπό προσωπικό, δίνοντας μια νέα διάσταση στον τρόπο λειτουργίας του και  εγκαταλείποντας παλαιές νοοτροπίες που το περιόριζαν σε ένα Κ.Υ.
Αμέσως μετά, απένειμε τιμητικές πλακέτες στον συγγραφέα κ. Χρήστο Ίντο, για την συγγραφή της Ιστορίας του Γενικού Νοσοκομείου Γουμένισσας και τα 70 χρόνια προσφοράς του, το οποίο έργο απλά χρειάζεται την επιχορήγηση κάποιου φορέα για να τυπωθεί.  Επίσης, απέδωσε τιμητικές πλακέτες στον Γυμνασιάρχη Δοντσίδη Νικόλαο καθώς και στις έξι  μαθήτριες του Γυμνασίου Ευρωπού την ομάδα ‘’Ευρωποδηλάτες’’ για τη διάκρισή τους στην Ευρώπη για την ‘’Οικολογική Μετακίνηση.’’ Ο Διοικητής αναφέρθηκε στην προσφορά και στη συμβολή τους με το παράδειγμά τους στον τόπο τους, στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, είναι όπως ανάφερε πρέσβειρες καλής θελήσεως και στο χώρο της Υγείας διότι με το παράδειγμά τους μας προτρέπουν να αλλάξουμε επιβλαβείς συνήθειες για την προσωπική μας υγεία.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν εγγράφως, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κιλτίδης Κωνσταντίνος ο Βουλευτής τ. Υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης. Παρευρέθησαν  ο εκπρόσωπος του Νομάρχη Κιλκίς Μακρής Δημήτριος ο Δήμαρχος Γουμένισσας Στέλιος Παπαπαναγιώτου, ο Δήμαρχος Ευρωπού  Ευθύμιος Κουρτζανίδης, ο Αστυνομικός Διοικητής και πολλοί άλλοι.