Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, 4:45:46 πμ
Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 11:30

Κοπή βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Κιλκίς με την ευλογία του Μητροπολίτη κ. Βαρθολομαίου και «τυχερή» την Καλλισθένη Πάκα

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024  το Επιμελητήριο Κιλκίς πραγματοποίησε την κοπή βασιλόπιτας για το έτος 2024, παρουσία του Προέδρου του φορέα  Χρήστου Χατζημλάδη, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Διοικητικού προσωπικού  και  Συνεργατών του.

 

Στην  εκδήλωση χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Κιλκίς κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος εγκαρδίως ευχήθηκε για πλούσιες δραστηριότητες του φορέα και επιτυχία των σκοπών του. Ομοίως αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική χρονιά για την πόλη μας, διότι συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της Μητροπόλεως μας και στην επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου και του Οικουμενικού Πατριάρχη, τονίζοντας πως η περιοχή μας θα προβληθεί πανορθοδόξως και παγκοσμίως.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ευχαρίστησε θερμά τον Μητροπολίτη για την παρουσία του και εξέφρασε την πρόθεση του φορέα για ουσιαστική συνδρομή του στις εορταστικές εκδηλώσεις της Μητροπόλεως. Ευχήθηκε μία δημιουργική χρονιά για τα μέλη, τις εταιρίες, τους εργαζόμενους και κάθε συνεργάτη . 

Τυχερή της ημέρας αναδείχθηκε η Συνεργάτιδα του φορέα σε θέματα Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, δικηγόρος, κ. Καλλισθένη Πάκα  στην  οποία  “ έπεσε’’ το φλουρί.

Πολυμέσα