Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024, 6:07:51 πμ
Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008 13:39

Μάχες για τις πρωτιές

Η ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων πλησιάζει και όλες οι ομάδες πάρει τα κομπιουτεράκια τους και υπολογίζουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να συνεχίσουν κυρίως στην μεγάλη κατηγορία των playoff που θα προκύψει από τους 4ης πρώτους των δύο ομίλων αντίστοιχα.

Σίγουρα έχουν προκριθεί ως πρώτοι το KINESIS GYM στον 1ο όμιλο και οι ROSSONERI στον 2ο αν φυσικά δεν χάσουν στον τελευταίο τους αγώνα. Η 2η έως την 4η θέση ανά όμιλο διεκδικούνται από παραπάνω από 3 ομάδες που είναι κοντά στη βαθμολογία , οπότε όλα είναι ανοικτά.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα του ΥΑΛΟΥ η οποία ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με 15 ήττες σε 15 ματς του Β’ ομίλου. Η ομάδα απέδειξε ότι σημασία δεν έχει η νίκη αλλά η χαρά και συγκίνηση που προσφέρει το παιχνίδι το οποίο χάρηκαν μέχρι τέλος και τελείωσαν με χαμόγελα. Παιδιά του χρόνου ως πιο έμπειροι σας ευχόμαστε μια καλύτερη πορεία.
Στο τουρνουά των εργαζομένων η KLEEMAN συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της με 7 νίκες σε 7 αγώνες. Οι ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΙ ακολουθούν στην 2η θέση και η PRECONSTRUCTA στην 3η. Η τελευταία τις προάλλες σε ένα συγκλονιστικό ματς με την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα των ΝΗΜΑΤΩΝ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τις δυο ομάδες να προσφέρουν εκπληκτικό θέαμα.