Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, 10:02:50 μμ
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010 05:19

Σε μεγάλο τουρνουά η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Σε δυο μεγάλα τουρνουά έλαβε μέρος η Ακαδημία, τις Εορτές του Πάσχα και συγκεκριμένα την Μεγάλη Εβδομάδα όπου συμμετείχε με τμήματα ΠΑΙΔΩΝ, ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ, ΤΖΟΥΝΙΟΡ κα ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ. Αναλυτικότερα το τμήμα ΠΑΙΔΩΝ (95-96) και ΤΖΟΥΝΙΟΡ (99) της Ακαδημίας συμμετείχε στο Τουρνουά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «Παναγιώτης Κατσούρης» στην Νέα Μεσήμβρια με αντιπάλους τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννενα, Πανιώνιο, Liverpool Αγγλίας και άλλες μεγάλες ομάδες.


Οι εμφανίσεις των τμημάτων της Ακαδημίας στέφτηκαν με απόλυτη επιτυχία λαμβανομένου υπ’ όψη της δυναμικής των αντιπάλων ομάδων. Οι εμπειρίες οι οποίες απέκτησαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας θεωρούνται χρήσιμες και πρωτόγνωρες για τα Κιλκισιώτικα δεδομένα. Τις πρώτες θέσεις των παραπάνω κατηγοριών κατέλαβαν οι Liverpool Αγγλίας και Πανιώνιος Αθηνών.
Τα τμήματα ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ (02), ΤΖΟΥΝΙΟΡ (00) και ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ (98) συμμετείχαν στο Τουρνουά του Αγροτικού Αστέρα στην Θεσσαλονίκη, όπου αντιμετώπισαν ομάδες όπως Άρης, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Αγροτικός Αστέρας, Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης, Arsenal Ευόσμου και άλλες πολλές.
Οι ομάδες των ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ και ΤΖΟΥΝΙΟΡ κατατάχθηκαν στους ομίλους τους δεύτερες ενώ η ομάδα των ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ πρώτη. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων:

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: 1-2
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ:  4-0
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ: 2-2

ΤΖΟΥΝΙΟΡ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ:6-0
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΑΟΚ. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ:1-4
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2005: 4-3

ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ARSENAL ΕΥΟΣΜΟΥ: 7-0
AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΔΟΞΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ:     6-0
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: 4-1
Παράλληλα με τα Τουρνουά που συμμετείχε η Ακαδημία, η ομάδα ΝΕΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ που συμμετέχουν στο Τουρνουά-Πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους και οδηγούν την κούρσα του Πρωταθλήματος στους ομίλους τους ως πρωτοπόροι οι μεν ΝΕΟΙ ισόβαθμοι με την ομάδα του ΠΑΟΚ, η δε ΠΑΙΔΕΣ πρώτοι με διαφορά 10 βαθμών από τον 2ο.
Επιπλέον στα Παιδικά Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς η ομάδες ΠΑΙΔΩΝ (95-96) και ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ (97-98) που λαμβάνουν μέρος σε αυτά κατέκτησαν την πρώτη θέση και στις δυο κατηγορίες του ομίλου Κιλκίς και πλέον θα αντιμετωπίσουν σε ουδέτερο γήπεδο τις πρωταθλήτριες ομάδες της περιοχής Παιονίας για την ανακήρυξη των πρωταθλητών των δυο κατηγοριών της ΕΠΣ Κιλκίς για την περίοδο 2009-2010.