Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 9:37:29 μμ
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 12:16

Με 3 νέες διεθνείς διακρίσεις η ΚΟΛΙΟΣ

Για ακόμα μια φορά η προσήλωση της ΚΟΛΙΟΣ στην ποιότητα και την ξεχωριστή γεύση επιβραβεύεται με διεθνή αναγνώριση, από τους καλύτερους σεφ του κόσμου.

 

Συγκεκριμένα, τρία προϊόντα ΚΟΛΙΟΣ βραβεύτηκαν από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (ITI) για το 2024, στις Βρυξέλλες.

Με την Ανώτατη Διάκριση Γεύσης, διακρίθηκαν τα παρακάτω προϊόντα, συγκεντρώνοντας συνολικά 5 χρυσά αστέρια:

1. ΚΟΛΙΟΣ Στραγγιστό γιαούρτι 10% λιπαρά - 2 αστέρια

2. ΚΟΛΙΟΣ Cream cheese  - 2 αστέρια

3. ΚΟΛΙΟΣ Ημίσκληρο τυρί «Το Παραδοσιακό» - 1 αστέρι

Η ΚΟΛΙΟΣ και οι άνθρωποί της είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι που η αυθεντική ελληνική γεύση και η ποιότητα των κορυφαίων προϊόντων τους ξεχωρίζουν και βραβεύονται σταθερά, ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου.  Το μήνυμα «Γεύσου την κάθε στιγμή» ξεπερνά τα σύνορα της Ελλάδας και δίνει την ευκαιρία στον καθένα και την καθεμιά, να απολαύσει τη χαρά της ζωής μέσα από τα κορυφαία γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα της ΚΟΛΙΟΣ.

 

ΚΟΛΙΟΣ – Παράδοση στην ποιότητα από το 1948.

Η ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε. Ελληνική Βιομηχανία Γάλακτος παράγει αγνά, ελληνικά παραδοσιακά τυροκομικά & γαλακτοκομικά προϊόντα από το 1948. Στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της ΚΟΛΙΟΣ στο Λιμνότοπο Πολυκάστρου Κιλκίς, με καλυμμένη επιφάνεια 48.000 τμ., επεξεργάζεται το φρέσκο πρόβειο, γίδινο και αγελαδινό γάλα, το οποίο συλλέγει η εταιρία καθημερινά από επιλεγμένες και ελεγχόμενες κτηνοτροφικές μονάδες της Μακεδονίας και άλλων περιοχών της Ελλάδας. Το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας και αυτοελέγχου που εφαρμόζει η εταιρεία είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα: ISO 22000, ISO 9001, ISO 14001, BRC, IFS ενώ τα προϊόντα της κατέχουν και πιστοποιήσεις Π.Ο.Π. (Agrocert), Organic (Bio Hellas). Κύρια προϊόντα της ΚΟΛΙΟΣ είναι η Φέτα Π.Ο.Π. και τα λευκά τυριά, όπως το Κατσικίσιο και το Σπιτικό, τα σκληρά και ημίσκληρα τυριά, όπως το Κασέρι Π.Ο.Π. και το Παραδοσιακό ΚΟΛΙΟΣ, το οποίο παράγει η εταιρεία από το 1948. Επίσης, παράγει βιολογική Φέτα Π.Ο.Π., τυριά Light, είδη διατροφής με φυτικά λιπαρά και vegan νηστίσιμα προϊόντα, καθώς και φρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το στραγγιστό γιαούρτι, βιολογικό στραγγιστό γιαούρτι και γιαούρτι με φρούτα και μέλι. Τα προϊόντα ΚΟΛΙΟΣ διανέμονται μέσα από το άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής και τον στόλο φορτηγών-ψυγείων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες της. Παράλληλα η ΚΟΛΙΟΣ έχοντας έντονη εξαγωγική δραστηριότητα και πραγματοποιώντας εξαγωγές σε πάνω από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμμετέχει δυναμικά στην προώθηση των ελληνικών τυριών και γιαουρτιών παγκοσμίως.