Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024, 4:25:53 πμ
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 21:22

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία των "Ακριτών" Πολυκάστρου

 
 

 

"Σπίτι του Πόντου" αίθουσα "Παναγία Σουμελά"

 Με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο "Σπίτι του Πόντου", η 114η Εθελοντική αιμοδοσία των μελών της Τράπεζας Αίματος των "Ακριτών" Πολυκάστρου.

Οι Πυροσβέστες δίνουν το αίμα τους για τον πάσχοντα.
Μιχάλης Μουρουσιάδης και Στέλιος Κατραμάδας. 

  Για άλλη μια φορά, δεκάδες μέλη προσήλθαν και πρόσφεραν λίγο από το αίματος, για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, ενισχύοντας το απόθεμα αίματος της Τράπεζας Αίματος και δίνοντας τη δυνατότητα στο Νοσοκομείο μας να πραγματοποιεί τα προγραμματισμένα χειρουργεία του.

Ευζωνίτες Αιμοδότες. 
Γιώργος Κιαχίδης(πολυαιμοδότης) και Έλενα Αθανασιάδου

Ο γιατρός κος Γιακαμόζης και ο Σάκης Γρηγοριάδης από Αξιούπολη (πολυαιμοδότης παρών σε όλες τις αιμοδοσίες)


Μάρκος Ιορδανόπουλος (Σιταριά) πάντα παρών

Οι πρώτοι αιμοδότες της ημέρας, Σάκης Γρηγοριάδης και Μένια Τσιλικούδη

  Δεκάδες οι προσφορές κάθε είδους, κεράσματα (πιροσκί, πίτες, γλυκά, αναψυκτικά κ.α.) από μέλη και φίλους της Τράπεζας Αίματος και όχι μόνον. 

Πλήθος κερασμάτων έξω και στην κουζίνα το αδιαχώρητο. 

  Δημοσίευση ονομάτων αιμοδοτών, δωρητών, χορηγών, κ.α. θα γίνει με την ολοκλήρωση του κύκλου αιμοδοσιών, που ολοκληρώνονται στις 3 Δεκεμβρίου 2023, με την πραγματοποίηση και τής 115ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Τράπεζας μας.

  Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σήμερα, σε όλους όσους προσήλθαν και αιμοδότησαν και σε όλους για ότι προσέφεραν. Ιδιαίτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον γιατρό κο. Αθανάσιο Γιακαμόζη και τις κες Άννα Κωτσαρή, Κική Καρασαρίδου και Μαρία Τουρσίδου, του τμήματος Αιμοδοσίας του Ν.Γ.Ν. Κιλκίς για την άψογη για άλλη μια φορά συνεργασία και τέλος ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τις κες Ντίνα Γκουγκούδη-Παπαδοπούλου και Σοφία Παπακαρμέζη για την πολύτιμη βοήθειά τους καθ΄όλη την διάρκεια της Αιμοδοσίας για την εξυπηρέτηση των Αιμοδοτών και όλων όσων προσήλθαν.


Για την Διοικούσα Επιτροπή της Τράπεζας Αίματος 

Βασίλης Αθανασιάδης