Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, 8:14:35 μμ
Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2008 11:26

Με νέα διοίκηση οι Παλαίμαχοι Κιλκισιακού

Νέα δοίκηση απέκτησαν τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και Φίλων “Α.Ο. Κιλκισιακού” που συμμετείχαν στην τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευσή τους, με θέματα τον απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ. και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Τα μέλη του Συλλόγου έκριναν θετικά το έργο της απερχόμενης διοίκησης, υπερψηφίζοντας ομόφωνα τον απολογισμό και το έργο που επιτέλεσε την προηγούμενη διετία.

Στη συνέχεια διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία οι προβλεπόμενες αρχαιρεσίες και εκλέχτηκε νεό Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή.
Τη Δευτέρα 25.2.2008 συνεδρίασε με τη νέα σύνθεσή της η Διοίκηση του Συλλόγου και προχώρησε στην παρακάτω κατανομή αξιωμάτων: Θεόδωρος Παπαδόπουλος πρόεδρος, Χρήστος Αποστολίδης αντιπρόεδρος, Αναστάσιος Χονδροματίδης γεν. γραμματέας, Γεώργιος Καλπάκης ταμία και μέλη οι Χρήστος Κελεκίδης, Ευάγγελος Μύθημης και Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.
Τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας ανατέθηκαν στον κ. Χρήστο Αποστολίδη με τον συνεργάτη του τον κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο.
Επίσης, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και ώρα 20.30, τα μέλη του Συλλόγου έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο “Κτήμα των Ευχών”, στην πόλη του Κιλκίς. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθημμα με αναμνηστική πλακέτα, για την πολύχρονη προσφορά τους στο ποδόσφαιρο, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Κώστας Πάταρας και Γαβρίλος Σαμουηλίδης, καθώς και ο παπα Γιώργης (Γεώργιος Παντελίδης) για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Ακολούθησε δεξίωση στα μέλη του Συλλόγου και τις συζύγους τους, με εξαιρετικό φαγητό και κρασί, η οποία ήταν ευγενική προσφορά του φίλου του συλλόγου Μπάμπη Βασιλειάδη.
Τέλος, η νέα διοίκηση στου συλλόγου καλεί όσους από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές αλλά και φίλους του “Α.Ο. Κιλκισιακού” επιθυμούν να εγγραφούν μέλη του Συλλόγου, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.