Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 4:39:25 μμ
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 10:45

Με την εσθονική Κέχρα η ομάδα του ΓΑΣΚ

Πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη η κλήρωση των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων χάντμπολ και το Κιλκίς καλείται να αντιμετωπίσει την εσθονική Κέχρα για το Challenge Cup ανδρών.
Στις γυναίκες η Ορμή Πατρών θα τεθεί αντιμέτωπη της σερβικής ZRK Kνάζ για το Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η Αναγέννηση Αρτας θα αντιμετωπίσει τη ρουμανική Ρούλμεντουλ Ούρμπαν Μπράσοβ για το Κύπελλο Κυπελλούχων και οι Ελπίδες Δράμας τη ρουμανική Τόμις Κονστάντα για το Challenge Cup γυναικών.

Ο προπονητής του Κιλκίς, Νίκος Γεωργιάδης, είπε:
«Η εσθονική ομάδα είναι τρεις φορές πρωταθλήτρια Εσθονίας. Είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας και έχει συνεχή παρουσία στα Κύπελλα Ευρώπης. Το Κιλκίς έχει καλή προοπτική για τον αγώνα και η ευχή μου να έπεφτε ο δεύτερος αγώνας στην Ελλάδα έπιασε. Όλες οι ομάδες του Challenge Cup είναι αντιμετωπίσιμες. Πιστεύω ότι το Νοέμβριο που θα γίνουν οι αγώνες θα είμαστε έτοιμοι έχοντα ξεπεράσει απόλυτα κάποια προβλήματα.».
Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 17-18/11 στην Εσθονία.
Ο προπονητής της Ορμής, Αμπντούλα Γιουσουφόφσκι, τόνισε:
«Έχω πάντα σεβασμό για ομάδες από την πρώην Σοβιετική Ενωση και την Πρώην Γιουγκοσλαβία. Αυτές οι ομάδες κάθε χρόνο αλλάζουν. Θα συγκεντρώσουμε στοιχεία. Διατηρούμε την αισιοδοξία μας». Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 3-4/11 στην Πάτρα.
Ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Αρτας, Βασίλης Κρανιώτης, δήλωσε:
«Στην τελευταία αθλητική περίοδο η αντίπαλος μας έπαιξε στα τελικά του Κυπέλλου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Την προηγούμενη περίοδο έπαιξε στον τελικό του Challenge Cup. Συγκεντρώνουμε πληροφορίες για να οργανώσουμε την ομάδα μας κατά τον καλύτερο τρόπο». Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 3-4/11 στην Αρτα.
Ο Πρόεδρος των Ελπίδων Δράμας, Δημήτρης Κασαπίδης, σημείωσε:
«Ο Προπονητής της ομάδας μας, Βελιμίρ Πένιοβιτς, μας μίλησε για τη μεγάλη δυσκολία του αγώνα. Είναι ομάδα που πάει για τίτλο στην Ευρώπη. Αν μας βοηθήσουν οι τοπικές αρχές τότε με κατάλληλες μεταγραφές για την Ευρώπη θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε τα παιχνίδια».