
Ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, το νέο Πολυεθνικό Προκεχωρημένο Σχολείο Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (ΕΥΕ) στις εγκαταστάσεις του ΠΚΕΕΥΕ, στην Κρηστώνη Κιλκίς.
Σε αυτό το σχολείο, διάρκειας 2 εβδομάδων, συμμετέχουν 15 σπουδαστές. Οι σπουδαστές είναι μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας, καθώς και άλλων χωρών.
Κατά τη διάρκειά του, οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν 40 περιόδους θεωρητικών αντικειμένων, κατά τις οποίες θα αναπτυχθούν λεπτομερώς βασικά θέματα που αφορούν την επάνδρωση ενός πολυεθνικού Στρατηγείου στις ΕΥΕ, από έμπειρους στο αντικείμενο ομιλητές. Επιπλέον θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε άσκηση επί χάρτου.
Το ΠΚΕΕΥΕ καλοσωρίζει τους σπουδαστές και τους εύχεται καλή εκπαίδευση.
Το επόμενο προγραμματισμένο σχολείο είναι το Σχολείο Παρατηρητών ΟΗΕ (UNMO) με ημερομηνία ενάρξεως 20 Μαΐου 2013 και διάρκειας 3 εβδομάδων. Αναμένεται η συμμετοχή γνωστών Ελλήνων και ξένων Ομιλητών καθώς και εκπαιδευτών από διάφορα ιδρύματα.



