Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 1:01:48 πμ
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2008 04:34

ΝΕΟΙ ΚΙΛΚΙΣ - ΝΕΟΙ ΣΕΡΡΩΝ 0-3 «Καθάρισαν» στο ημίχρονο

Δυνατός ήταν ο αγώνας μεταξύ των νέων με τους Σερραίους να είναι πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια και να παίρνουν τη νίκη επικρατώντας με 3-0. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του πατέρα του προέδρου της ΕΠΣΚ Βασίλη Χατζηαποστόλου. Το Κιλκισιώτικο συγκρότημα ξεκίνησε άσχημα από την αρχή αφού μόλις στο 5’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Γκούρτσας μετά την ανατροπή του από τον Νοβρατίδη.
Στο 7’ ο Βοζίκης απέκρουσε σωτήρια σουτ του Κωτσαρή ενώ στο 13’ σωτήρια απόκρουση πραγματοποίησε ο Αντζάκης σε σουτ του Κοκάλα. Στο 15’ ο Ανζάκης πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε κεφαλιά του Χατζάκου αλλά στο 16’ ο Σιδηρόπουλος με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 0-2 για να έρθει η σειρά του Γκόρτσα να εκμεταλλευτεί την αδράνεια των γηπεδούχων στο 34’ και να κάνει το 0-3.
Στην επανάληψη ο ρυθμός των φιλοξενούμενων έπεσε αλλά οι Κιλκισιώτες δεν κατάφεραν παρά τις προσπάθειες τους να αποφύγουν την ήττα.
Διαιτητής ήταν ο κ. Κατσικογιάννης (Νεντίδης-Καλεμκεριδης)
ΕΠΣΚ (Π. Παυλίδης): Αντζάκης, Νοβρατίδης, Κωτσαρής, Ψωμιάδης (36’ Ν. Μπέλλης), Μετεντζίδης, Φραγκαλής, Διονυσιάδης (46’ Καρατζάς), Αρδάλης, Αποστολίδης, Παπαδόπουλος (75’ Στρατέλης), Γιαξής.
ΕΠΣΣ (Ε. Παπαδόπουλος): Βοζίκης, Στεφανίδης, Μιντιούρης, Γκάλιος, Παπώτης, Χατζάκος (56’ Κουβέλογλου), Παπαδόπουλος, Καρασαλίδης, Γκούρτσας, Σιδηρόπουλος (55’ Σαπουνάκης), Κόκαλας (65’ Αϊβατζίδης).